aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠροκρίθηκε η Ομόνοια και… σκέφτεται κροατικά!

Προκρίθηκε η Ομόνοια και… σκέφτεται κροατικά!

Πλέον σκέφτεται ευρωπαϊκά και τους αγώνες της Τρίτης και Τετάρτης στην Κροατία η Ομόνοια. Το βράδυ της Παρασκευής «σφράγισε» με δεύτερη νίκη 3-0 (13-25, 11-25, 16-25) σετ επί του Εθνικού Λατσιών την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ ανδρών Α’ Κατηγορίας βόλεϊ.

Ο κόουτς Σάββας Σάββα χρησιμοποίησε  βασικούς τεστάροντας δυνάμεις για την Κροατία. Ο Εθνικός  πάλεψε για τρίτο σερί αγώνα κόντρα στην Ομόνοια στο μέτρο των δυνατοτήτων του αποκομίζοντας εμπειρίες.

Η Ομόνοια μπήκε πολύ δυνατά στον προημιτελικό και παίζοντας αρκετά σοβαρά επιβλήθηκε με 25-13 και πήρε το προβάδισμα 1-0. Οι «πράσινοι» ήταν σταθερά καλοί και στο δεύτερο σετ κερδίζοντας τον αξιόμαχο Εθνικό με 25-11 και σφράγισαν την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου. Στο τρίτο σετ ο Εθνικός Λατσιών φάνηκε πιο ανταγωνιστικός, αλλά η Ομόνοια κέρδισε με 25-16, κέρδισε με 3-0 και πήρε και τυπικά την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ