aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροκαλεί και πάλι ο Τούντορ

Προκαλεί και πάλι ο Τούντορ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Αλεξάντερ Τούντορ, ο οποίος έγινε γνωστός στο κυπριακό κοινό από τα τεράστια λάθη του στον αγώνα Ομόνοια – Δυναμό Μόσχας συνεχίζει να προκαλεί με δηλώσεις του στη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος διαιτητής, κλήθηκε από τον επικεφαλής της διαιτησίας της Ρουμανίας, Κύρο Βασάρα, μαζί με άλλους διαιτητές για να συζητήσουν τα της διαιτησίας στην βαλκανική χώρα.

Και ενώ ο συνάδελφος του Οβίδιου Χάτεγκαν προσπαθούσε να εξηγήσει με στατιστικά δεδομένα τα διαιτητικά λάθη στο χώρο του ποδοσφαίρου ο Τούντορ απάντησε αντιδραστικά: «Μπορώ να σας πω ότι οι αρχές δεν λειτουργούν. Όσο δεν με σκοτώνει, με δυναμώνει η κριτική. Αν δεν σε κριτικάρουν τότε δεν μπορείς να ονομάζεσαι διαιτητής. Το καθήκον μου είναι να παίρνω ότι είναι καλό και να το δυναμώνω. Η αντίσταση στην κριτική είναι δείγμα καλού διαιτητή»

Στην συνέχεια ο Ρουμάνος διαιτητής σχολίασε και τις αμοιβές των διαιτητών στην χώρα: «Αφού όλες οι ομάδες δίνουν πάνω από 60,000 σε μετεγγραφές γιατί δεν δίνουν λίγα και στους διαιτητές;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ