aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠροειδοποίηση Μπεργκ: «Τα πόδια στο έδαφος…»

Προειδοποίηση Μπεργκ: «Τα πόδια στο έδαφος…»

Συγκρατημένος ήταν ο Χένινγκ Μπεργκ μετά την επιβλητική νίκη της Ομόνοιας με 3-0 στο «Αμμόχωστος» για την 13η αγωνιστική, με την οποία οι «πράσινοι» ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Νορβηγός προπονητής δήλωσε ευχαριστημένος με τη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας του και τόνισε ότι επιβάλλεται να κρατήσουν τα πόδια στο έδαφος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη νίκη. Δεν ήταν εύκολη, παρά το 3-0. Παλέψαμε για να πάρουμε αυτό το σκορ. Η Νέα Σαλαμίνα μας έβαλε δύσκολα όμως δείξαμε ότι έχουμε ποιότητα και ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι δείξαμε βελτίωση και λέγαμε ότι το χρειαζόμασταν. Είμαι ικανοποιημένος με τη συνολική παρουσία και το σκορ. Πρέπει να κρατήσουμε τα πόδια στο έδαφος, έχουμε περιθώρια βελτίωσης και ευελπιστούμε ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε».

Για την κριτική που ασκήθηκε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσία της Νέας Σαλαμίνας: «Δεν χρειάζεται να είστε επικριτικοί με τη Νέα Σαλαμίνα. Τακτικά ήταν πολύ καλή και το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού, απλά είχαμε την ποιότητα να σκοράρουμε στις φάσεις που δημιουργήσαμε».

Για την παρουσία του κόσμου: «Νιώθαμε ότι παίζαμε στην έδρα μας. Είχαν πολλή πάθος και ένταση στην κερκίδα. Τους ευχαριστώ για την παρουσία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ