aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Προαγωγή» ο Λοτίνα, αντίπαλος με Τόρες, Βίγια και Ινιέστα!

«Προαγωγή» ο Λοτίνα, αντίπαλος με Τόρες, Βίγια και Ινιέστα!

Θυμάστε τον Μιγκέλ Άνχελ Λοτίνα; Τον πρώτο Ισπανό προπονητή που κάθισε στον πάγκο της Ομόνοιας, όμως η θητεία του ήταν διάρκειας μόλις 37 ημερών, αφού απολύθηκε από τους «πράσινους» μετά από μία εντός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα.

O 62χρονος τεχνικός βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο στην Ιαπωνία και φαίνεται πως τα πηγαίνει καλά. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, ήταν προπονητής της Τόκιο Βέρντι, ομάδα Β’ Κατηγορίας με την οποία τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ από τη νέα σεζόν θα κοουτσάρει την Τσερέζο Οσάκα, ομάδα Α’ Κατηγορίας της χώρας, η οποία τερμάτισε στην 7η θέση.

Πήρε «προαγωγή» με λίγα λόγια ο Λοτίνα, ο οποίος θα βρει αντιπάλους του κάποιους Ισπανούς ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία με στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι όπως οι Φερνάντο Τόρες (Σάγκαν Τόσου), Αντρέ Ινιέστα (Βίσελ Κόμπε) και Νταβίδ Βίγια (Βίσελ Κόμπε)!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ