aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠρίσκε: «Να κερδίσουμε με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουμε στα πέναλτι»

Πρίσκε: «Να κερδίσουμε με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουμε στα πέναλτι»

Την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Ομόνοια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, πραγματοποίησε ο προπονητής της Αντβέρπ Μπριαν Πρίσκε.

Εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα είναι καλύτερη από ότι στο πρώτο ματς, ενώ όπως ανέφερε θέλει να κερδίσουν με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουν στα πέναλτι.

Όσα δήλωσε ο Μπριαν Πρίσκε:

«Δεν έχει να κάνει με την τακτική μας το γεγονός πως έχουμε δεχθεί 4 γκολ, δεν έχει σχέση αν παίζαμε με τετράδα ή με πεντάδα. Είδα πολλά ατομικά λάθη. Λάθη που τιμωρούνται σε αυτό το επίπεδο. Μας πόνεσε, ναι. Ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Ομόνοια. Προσέξτε, δεν είναι κακή ομάδα η Ομόνοια. Το απέδειξε στο 2ο ημίχρονο.

Ξέρω πως γίνεται μεγάλος λόγος για την πεντάδα στην άμυνα. Πέρσι η ομάδα δέχθηκε 59 γκολ με τριάδα στην άμυνα. Για μένα δεν έχει σχέση το σύστημα ή η τακτική μας. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αμύνονται με τον σωστό τρόπο. Ατομικά αλλά και ως ομάδα. Βλέπω αρκετή ποιότητα και εμπειρία σε αυτή την ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε με τετράδα».

«Οι Βινς και Ένγκελς έκαναν το ντεμπούτο τους. Ελπίζω όλοι να καταλάβετε πως ξεκινήσαμε τον αγώνα με επτά νέους παίκτες. Μας λείπει η ομοιογένεια.

Δεν εξαρτώνται όλα από τον Εγκεστεϊν. Δεν έχει σημασία αν σκοράρει, όλοι οι επιθετικοί θέλουν να σκοράρουν αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βάλουμε δυο γκολ».

«Είμαι πολύ σίγουρος ότι αύριο θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Θέλουμε να κερδίσουμε με τρια γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουμε στα πέναλτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ