aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πρέπει να παίζουμε με πάθος»

«Πρέπει να παίζουμε με πάθος»

Το πιο σημαντικό για την Ομόνοια είναι ότι, πανηγύρισε τη νίκη στο ματς με τη Δόξα μετά από ένα μήνα παρόλο που δεν έπαιξε τόσο καλά, σύμφωνα με τον Ρενάτο Μαργκάσα. Ο εκ των αρχηγών της Ομόνοιας μίλησε στο «Omonoia Premium» και για το ντέρμπι που ακολουθεί τόνισε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε πάθος και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας, την τακτική». Επισήμανε πως, η νίκη επί της Δόξας θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί η ομάδα να ανέβει πιο ψηλά.

Όσον αφορά στον ίδιο και την πολύ καλή παρουσία του στη σεζόν, υπογράμμισε ότι θέλει να βοηθήσει και δεν έχει σημασία εάν παίζει καλά αυτός αλλά να είναι καλή η ομάδα. «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι, η Ομόνοια να πάει πιο ψηλά, να παίξουμε καλύτερα για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια». Εξέφρασε την πίστη πως θα το κάνουν στη συνέχεια. Ο Μαργκάσα είναι πρώτος σε ασίστ και επισήμανε πως δουλεύει γι’ αυτό, ώστε να βοηθά στην ομάδα. Επιθυμεί να δώσει κι άλλες στο μέλλον, ώστε να πάρει νίκες η Ομόνοια. Καταλήγοντας, ανέφερε πως δουλεύουν τις στατικές φάσεις στις προπονήσεις αλλά είναι σημαντικό, είπε, να πάρουν γκολ και με άλλους τρόπους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ