aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠράσινος και ο Κωνσταντινίδης!

Πράσινος και ο Κωνσταντινίδης!

Οι φήμες από την Ελλάδα περί συμφωνίας της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντινίδη είχαν τελικά βάση, αφού οι πράσινοι ανακοίνωσαν απόψε την καταρχήν τους συμφωνία με τον Ελλαδίτη.

Η ανακοίνωση: «Η Ομόνοια ενημερώνει πως έχει καταλήξει σε καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού, για μία αγωνιστική περίοδο, του 22χρονου δεξιού ακραίου αμυντικού, Δημήτρη Κωνσταντινίδη».

Διαβάστε επίσης: Ταλαντούχος μπακ με… αστερίσκο

Ο 22χρονος (2/6/1994) Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά. Με την ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε «παρών» σε 37 επίσημα παιχνίδια, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Αιγινιακό (8 συμμετοχές). Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδας (από τη U17 έως και τη U21).

Στην περσινή σεζόν προσδοκούσε να καθιερωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ, εντούτοις ένας σοβαρός τραυματισμός τον κράτησε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2015 στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά υπέστη ρήξη χιαστών και έχασε το υπόλοιπο της σεζόν.

Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 9 παιχνίδια, 5 ως βασικός και 4 ως αλλαγή. Παρόλο που επέστρεψε δριμύτερος φέτος, λόγω αρκετών επιλογών στη θέση του δεξιού μπακ, ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον παραχωρήσει δανεικό. Διατηρεί συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019.

Ο Κωνσταντινίδης αποτελεί το δέκατο μετεγγραφικό απόκτημα για την Ομόνοια. Είναι ξεκάθαρο πλέον, μετά απ’ αυτή την κίνηση, πως ο Νταμπίζας κινείται για τουλάχιστον τρεις μετεγγραφές, οπόταν θεωρείται και δεδομένη η αποχώρηση του Μπαντιμπάνγκα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας θα επιδιώξει και την προσθήκη ανασταλτικού μέσου και επιθετικού, ενώ μετά τη μετεγγραφή Κωνσταντινίδη αποτελεί ερωτηματικό αν θα προχωρήσει με στόπερ. Σε μια τέτοια περίπτωση θα προκύψει λογικά κι άλλη αποχώρηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ