aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πράσινος» και ο Μπρούνο Νασιμέντο! (pics & videos)

«Πράσινος» και ο Μπρούνο Νασιμέντο! (pics & videos)

Έκλεισε και το ζήτημα απόκτησης κεντρικού αμυντικού στην Ομόνοια, με τη διοίκηση των πρασίνων να ανακοινώνει την απόκτηση του Νούνο Νασιμέντο. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφίσα που εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας, ο Νασιμέντο είναι ήδη στην Κύπρο και θα παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι τον επαναληπτικό αγώνα της νέας του ομάδας με την Μπανάντς Αρμενίας.

«Η Ομόνοια ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό Μπρούνο Νασιμέντο, ο οποίος ανήκε στη γερμανική Κολωνία και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία Πορτογαλίας. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων, για να ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ομόνοιας.

Ο Νασιμέντο είναι γεννημένος στις 30/5/1991 (25), έχει ύψος 1.88μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Νασιμέντο άρχισε τα πρώτα του βήματα στην ερασιτεχνική ομάδα της Ντεσπορτίβο Μπραζίλ της Βραζιλίας όπου παρέμεινε μέχρι το 2010 όταν υπέγραψε με την πορτογαλική Εστορίλ για τρία χρόνια.

Στην ομάδα της Πορτογαλίας παρέμεινε μέχρι το 2013 καταγράφοντας 33 συμμετοχές και σκοράροντας μία φορά. Επόμενος σταθμός του Βραζιλιάνου στόπερ ήταν η Κολωνία, καθώς παραχωρήθηκε από την Εστορίλ υπό την μορφή δανεισμού, όμως η γερμανική ομάδα αποφάσισε να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή στο τέλος της σεζόν.

Στην Κολωνία όμως δεν παρέμεινε για πολύ, καθώς δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής ( μόλις 13 συμμετοχές ) και έτσι οι Γερμανοί το 2014 τον έστειλαν δανεικό πίσω στην Εστορίλ όπου έμεινε για όλη την σεζόν έχοντας, όμως, μόλις 9 συμμετοχές. Τελευταία ομάδα του Βραζιλιάνου ήταν η επίσης πορτογαλική Τοντέλα, στην οποία παραχωρήθηκε υπό τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, συμπληρώνοντας 24 συμμετοχές ως βασικός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ