aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Πράσινη» μονομαχία στη Δερύνεια

«Πράσινη» μονομαχία στη Δερύνεια

Η δράση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας συνεχίζεται. Την Παρασκευή στις 20:00 (Cytavision) θα διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας για την 5η αγωνιστική μεταξύ Αναγέννησης Δ.-Ομόνοιας. Το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Ομόνοιας. Το σίγουρο είναι ότι ο αγώνας θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό φιλάθλων.

Oι «πράσινοι» της Δερύνειας επιδιώκουν μια μεγάλη νίκη με στόχο να πλησιάσουν στην τετράδα. Οι Δερυνειώτες θα προσπαθήσουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση ώστε να διεκδικήσουν το τρίποντο. Η ομάδα του Μ. Παμπακά είναι έμπειρη και θα βασιστεί σε αυτό το στοιχείο για την επιτυχία.

Η Ομόνοια μεταβαίνει στη Δερύνεια με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς. Η ήττα από τον Παφιακό «πληγώνει» ακόμα την ομάδα του Γ. Καλμαζίδη και θα επιδιώξει την επιτυχία για να πιάσει στην κορυφή την ομάδα της Πάφου. Ο Κωνσταντίνος Αχιλλέως θα βρεθεί απέναντι στην παλιά του ομάδα. Τον αγώνα θα σφυρίξουν οι Ανδρέας Δανιήλ – Σ. Καρκίδης με παρατηρητή τον Παντελή Τοφή.

Τιμάται πρώην Δερυνειώτης διαιτητής

Με αφορμή ότι ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός θα τιμηθεί πριν από την έναρξη του αγώνα ο πρώην διαιτητής Ιάκωβος Ελευθερίου Κουμής ο οποίος σφύριξε αγώνες πετοσφαίρισης τη δεκαετία 1980 και 1990 και ολοκλήρωσε την καριέρα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 ως επόπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ