aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»: Αποκλειστική συνέντευξη του Ντάρμπισαϊρ

«ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»: Αποκλειστική συνέντευξη του Ντάρμπισαϊρ

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Ομονοιάτικου περιοδικού «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ». Ζητήστε το από τα περίπτερα και διαβάστε ανάμεσα σ’ άλλα.

  1. ΜΑΤ ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΪΑΡ: «Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό άρχισε να φαίνεται και στο γήπεδο». – Αποκλειστική συνέντευξη του πρώτου σκόρερ της Ομόνοιας και του Πρωταθλήματος στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ».
  2. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΤΣΙΑΚΛΗΣ: Η ιστορία ενός σπουδαίου ανθρώπου και τεράστιου ποδοσφαιριστή! Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξεδιπλώνει ένδοξες σελίδες από την Ιστορία της ομάδας! Αποκλειστική συνέντευξη!
  3. Champions League Πετόσφαιρας – Η Ομόνοια κρατά τις εμπειρίες και βλέπει πλέον το CEV cup
  4. Όμιλος Γυναικών Ομόνοιας και «Βυσσινή Αμαζόνες» της ΑΕΛ Λάρισας – Oι προεδρίνες των δυο συνδέσμων  Ελένη Κουτσίδου και Μαρία Τσακνάκη μιλούν στην «ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ»
  5. Xαράλαμπος Μιχαήλ (U-13) – «Το όνειρο μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα της αγαπημένης μου Ομόνοιας».

Ακόμη, στη νέα έκδοση της «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΩΝΗΣ» αφίσα με τον ποδοσφαιριστή  της Ομόνοιας, Άρη Σοϊλέδη. Ζητήστε την ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΩΝΗ από τα περίπτερα. Το περιοδικό διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή (PDF) στη διεύθυνση www.prasinifoni.com.cy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ