aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Υπερτιμήσαμε την Ομόνοια. Πιέσαμε, έκαναν καθυστέρηση…»

Πουρσαϊτίδης: «Υπερτιμήσαμε την Ομόνοια. Πιέσαμε, έκαναν καθυστέρηση…»

Στο θάρρος και το θράσος που δεν είχαν οι παίκτες του απέναντι στην Ομόνοια και τον αποσυντονισμό μετά το πρώτο γκολ στάθηκε στις δηλώσεις του ο τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης που βρήκε τους πράσινους νικητές με 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Καλησπέρα. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη δίκαιη νίκη της. Όσον αφορά την ομάδα μου, δυστυχώς υπερτιμήσαμε τον αντίπαλο. Προσπάθησα όλη την εβδομάδα να πω στα παιδιά πως θα παίξουμε με μια καλή ομάδα και πρέπει να έχουν θάρρος και θράσος. Από τη στιγμή που δεχθήκαμε γκολ, τίποτα δεν λειτούργησε σωστά. Θεωρώ πως στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ευκαιρίες, παίξαμε καλά και νιώθω περήφανος για τους παίκτες μου. Βλέποντας την ομάδα μου να πιέζει, να κάνει ευκαιρίες, τον αντίπαλο να κάνει καθυστέρηση, νιώθω περηφάνια. Δεν έχουν πολλή χρόνο οι παίκτες να προσαρμοστούν ή να βρουν τον καλό τους εαυτό, πρέπει να το καταλάβουν. Να χτίσουμε στο δεύτερο μέρος και να μαζεύουμε πόντους».

Aν λείπει κάτι φέτος από την Νέα Σαλαμίνα: «Το θάρρος και το θράσος. Μην ξεχνάτε οτι 2-3 παίκτες της Ομόνοιας, είναι όλο το μπάτζετ της Νέας Σαλαμίνας. Θεωρώ πως είμαστε καλύτεροι απο πέρσι, αλλά πρέπει να βρούμε την ομοιογένεια και το θράσσος. Δεν ανησυχώ για την ομάδα μου και στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ