aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό να ρισκάρουμε να χάσουμε...»

Πουρσαϊτίδης: «Φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό να ρισκάρουμε να χάσουμε…»

Σύνθημα-προσγείωσης έστειλε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας, ενώ μοίρασε συγχαρητήρια στους παίχτες του.

Αναλυτικά: «Ξέρω πως ως τώρα η ομάδα έχει δείξει μια δυναμική και θέλαμε να κερδίσουμε για να κερδίσουμε τον σεβασμό. Στόχος είναι να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να κερδίσουμε τον σεβασμό του κόσμου. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε και φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό να ρισκάρουμε να χάσουμε τους 3 βαθμούς. Με τα κακά και τα καλά μας, κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν είμαστε εύκολος αντίπαλος για καμία ομάδα. Πρέπει να προσγειωθούμε για το επόμενο παιχνίδι αν θέλουμε να εξαργυρώσουμε τη σημερινή νίκη. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίχτες μας. Για μένα έχουν σημασία οι τρεις βαθμοί. Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στην Ομόνοια και στον κόουτς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ