aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΠουρσαϊτίδης: «Εμείς είμαστε το φαβορί για εξάδα, όποιος έχει κότσια...»

Πουρσαϊτίδης: «Εμείς είμαστε το φαβορί για εξάδα, όποιος έχει κότσια…»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά από την ήττα που δέχθηκε η ομάδα του από την Ομόνοια (1-3) στο ΓΣΠ, είπε πως η Νέα Σαλαμίνα παραμένει φαβορί για την εξάδα και από τα δικά της πόδια εξαρτάται, ενώ συγχάρηκε και την Ομόνοια για τη νίκη της.

«Να δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη τους. Το πώς άρχισε το παιχνίδι και πώς τελείωσε το πρώτο μέρος, δεν φανταστήκαμε τέτοια εξέλιξη. Η ομάδα μου ήταν επικίνδυνη στο πρώτο μέρος, χάσαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος ήταν νευρικός και δεν κινδυνέψαμε», είπε αρχικά.

«Για δέκα λεπτά στην επανάληψη χάσαμε τη συγκέντρωση μας, ήταν δύσκολο το έργο μας αν και μειώσαμε. Ήρθε το τρίτο γκολ που έδωσε το πλεονέκτημα να διαχειριστεί το αποτέλεσμα. Χάθηκε ένα παιχνίδι, δεν μπορώ να πω πως έχω παράπονο από τους παίχτες μου. Η άποψη μου είναι πως η εξάδα είναι στα δικά μας πόδια, εμείς είμαστε φαβορί, τους περνάμε τρεις βαθμούς. Από εμάς θα εξαρτηθεί, δεν θα είναι εύκολο έργο. Έχουμε χαρακτήρες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ξανά συγχαρητήρια», πρόσθεσε

Για τη δήλωσή του περί φαβορί για εξάδα και τυχόν πίεση που μπορεί να βάζει στους παίκτες του, είπε: «Είπα την προηγούμενη εβδομάδα πως δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάκτυλό μας. Είμαστε εκεί έμειναν, λίγα παιχνίδια, έχουμε καλή ομάδα με προσωπικότητες και μετά από τη σημερινή εμφάνιση, με ειλικρίνεια πιστεύω ότι από εμάς εξαρτάται αν θα μείνουμε στην εξάδα. Σίγουρα υπάρχει πίεση, όποιος παίζει ποδόσφαιρο έχει πίεση. Όποιος αντέχει κι έχει κότσια να διαχειριστεί καταστάσεις όταν η μπάλα καίει, μπορεί να πετύχει το στόχο του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ