aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πουλά» ακόμα και στα άσχημα η Ομόνοια

«Πουλά» ακόμα και στα άσχημα η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια, όπως κάναμε λόγο χθες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με μέγα χορηγούς. Τι κι αν τις τελευταίες δύο σεζόν ήταν οι χειρότερες στην ιστορία της, το όνομά της «πουλά» και με σωστές ενέργειες προσελκύει ενδιαφερόμενους για χορηγική συμφωνία. Η δουλειά και ο τρόπος διαχείρισης που γίνεται από την Εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για το τμήμα μάρκετιγκ από την περσινή σεζόν, φαίνεται να αποφέρει καρπούς και βοηθά σημαντικά τον Σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Πρόταση και… η μπάλα στα πόδια του

Η συγκεκριμένη Εταιρεία έχει καταφέρει να προσελκύσει χορηγούς και συνεργάτες που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά. Επίσης, με την έλευση του επενδυτή το μάρκετινγκ της Ομόνοιας θα είναι σε θέση να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και με κινήσεις επαγγελματισμού θα είναι σε θέση να προσελκύσει μεγάλες εταιρείες. Από πέρσι άρχισε μια νέα προσπάθεια στο μάρκετινγκ και φέτος θα έχει ακόμη πιο σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ