aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠου θα δώσει έμφαση ο Κάρβερ…

Που θα δώσει έμφαση ο Κάρβερ…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το χθεσινό ρεπό έδωσε την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας να ξεκουραστούν αφού από σήμερα τους περιμένει μπόλικη δουλειά. Οι πράσινοι επιστρέφουν στο «Ηλίας Πούλλος» και σκέφτονται μόνο τον επαναληπτικό με την Μπεϊτάρ.

Αγωνιστική και ψυχολογική ετοιμασία για το καθοριστικό ματς της Πέμπτης. Εκεί που μέσα σε 90 λεπτά (αν δεν χρειαστεί η παράταση) θα κριθεί το ευρωπαϊκό όνειρό τους. Αν θα έχει και συνέχεια ή αν θα τερματιστεί πρόωρα. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται αρνητικά. Γι’ αυτό, πέρα από την τακτική για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο Τζον Κάρβερ θα δώσει έμφαση και στην πίστη που θα πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές του για ανατροπή του σε βάρος τους αποτελέσματος.

Μέσα από τις προσεχείς προπονήσεις θα διαφανεί και η ετοιμότητα κάποιων παικτών και κατά πόσο ο Άγγλος τεχνικός θα μπορεί να στηριχθεί πάνω τους. Μπρούνο Νασιμέντο, Άρης Σοϊλέδης και Δημήτρης Χριστοφή θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Στο ματς του Ισραήλ ο πρώτος ήταν στον πάγκο και οι άλλοι δύο στην εξέδρα. Ωστόσο, με άλλες τέσσερις προπονήσεις αναμένεται να είναι σε καλύτερη κατάσταση και σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, η υποψήφια αντίπαλος της Ομόνοιας στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, Σλόβαν Μπρατισλάβας (εφόσον περάσουν οι δύο ομάδες), κάνει πρεμιέρα σήμερα στο πρωτάθλημα Σλοβακίας.

Η ομάδα του Νικόδημου Παπαβασιλείου αντιμετωπίζει τη Σένιτσα, εκτός έδρας στις 20:00. Παιχνίδι που ίσως χρειαστεί να παρακολουθήσει το τεχνικό τιμ της Ομόνοιας μέσω dvd, αν οι πράσινοι περάσουν στην επόμενη φάση, όπως βέβαια και η ομάδα της Σλοβακίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ