aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠού σου νέφκω πού πάεις κύριε Φρέντμπεργκ;

Πού σου νέφκω πού πάεις κύριε Φρέντμπεργκ;

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε άλλην Ομόνοια, σε ένα άλλο σύμπαν, μάλλον εργάστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ. Δεν εξηγούνται αλλιώς οι δηλώσεις που έκανε προ ημερών στην ιστοσελίδα «tipsbladet.dk» της πατρίδας του, για τη θητεία του στους πράσινους.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολίβα δεν θα αγοράσει τον… καφκά με τον Κούσουλο

«Είναι καλό να συνδράμεις, όταν επιτυγχάνεται κάτι καλό. Στην Ομόνοια πετύχαμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος πωλήθηκε σε έναν ξένο επενδυτή για πρώτη φορά στην ιστορία του. Το να βλέπεις πράγματα να πετυχαίνουν, σου δίνει περισσότερη ενέργεια», είπε με περηφάνια ο Δανός τεχνικός και τότε είναι που σου γυρίζουν τα μάτια ανάποδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… μέθοδος της σέντρας και οι ευθύνες του Ολίβα

Καλά, στα δύο χρόνια που εργάστηκε στο «τριφύλλι» ο Γέσπερ Φρέντμπεργκ ως Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και ως υπηρεσιακός προπονητής, να πιστέψω ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ για τους διαχρονικούς στόχους της Ομόνοιας. Που σίγουρα δεν είναι ούτε η 6η θέση, ούτε η μη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δηλαδή, με τη λογική του Φρέντμπεργκ, σκεφτείτε να μην πετύχαινε και τους στόχους της η Ομόνοια! Θα πάλευε για τη διαβάθμιση; Αμ, το άλλο; Τοση επιτυχία είχε η ακαδημία της Ομόνοιας, που το ρόστερ της Α’ Ομάδας γέμισε με Κύπριους παίκτες. Για αυτό σου λέω κύριε Φρέντμπεργκ: Πού σου νέφκω που πάεις;

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Μαζί δεν κάνουνε και χώρια (ίσως) μπορούνε…

Ο καθένας, θα μου πείτε μπορεί να λέει ότι θέλει και ότι κατεβάσει ο νους του για να προβάλει τον εαυτό του. Ειδικά όταν ψάχνει να βρει δουλειά, καλή ώρα όπως ο Δανός τεχνικός που είναι σε επαφές με τη νοτιοαφρικανική Μαμέλοντι Σάνταουνς για να αναλάβει τα ηνία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ