aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠού ήταν αυτή η Ομόνοια τόσο καιρό;

Πού ήταν αυτή η Ομόνοια τόσο καιρό;

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από το απόγευμα της Κυριακής το ερώτημα αυτό «βασανίζει» τους φίλους της Ομόνοιας. Το «τριφύλλι» πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή εμφάνισή του (αναλόγως και του αντιπάλου που είχε απέναντί του), κι ας μην πέτυχε ένα γκολ (που το άξιζε) ώστε να φθάσει στην επιτυχία. Έμεινε και πάλι χωρίς νίκη σε εκτός έδρας ντέρμπι, κάτι που αγνοεί στην τρέχουσα περίοδο.

Διαβασμένη, αποφασιστική, με πλάνο, κάνοντας παιχνίδι κυριαρχίας ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας και από τα πλάγια αλλά και κάθετα, έβαλε δύσκολα στην αντίπαλό της. Είχε δύο δοκάρια, ξεκάθαρες ευκαιρίες, της έλειψε το γκολ. Άτυχη και άστοχη η ομάδα του Αναστασίου, απώλεσε δύο βαθμούς. Ωστόσο, παραμένει ακόμη ζωντανή στη διεκδίκηση θέσης στην εξάδα και τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Πλήγμα με Ζίβετς ενόψει ΑΕΛ (το διάστημα της αποχής του)

Ο τεχνικός της Ομόνοιας τοποθέτησε τον Μαυρία ως μπακ, τον Κολοβό ως δεύτερο επιθετικό, τον Ζίβετς αριστερά στην επίθεση και τον Κατελάρη στη μεσαία γραμμή. Ο τελευταίος αν και σε ρόλο ανασταλτικού έκανε εξαιρετική δουλειά και επιθετικά. Γενικότερα, ο διεθνής μεσοαμυντικός πραγματοποίησε μεστή εμφάνιση. Ακόμη, οι αλλαγές του Αναστασίου του βγήκαν, ωστόσο θα ανέμενε κανείς να βάλει πιο νωρίς στο παιχνίδι τον Ντάρμπισαϊρ (πέρασε στο 82’).

Διαβάστε επίσης: Δεύτερη μετεγγραφή μετά την Ομόνοια και «congrats» από Ντάρμπισαϊαρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ