aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠόση ηρεμία ακόμη; (video)

Πόση ηρεμία ακόμη; (video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ ζήτησε ηρεμία από τον κόσμο και μετά τα γκολ που πέτυχε και οδήγησαν την Ομόνοια στη νίκη επί της Καρμιώτισσας έκανε κίνηση ζητώντας «ηρεμία από τον κόσμο». Ή μπορεί να έλεγε «ήρεμα, εγώ είμαι εδώ».

Όπως και να έχει, όμως, ο κόσμος μπούχτισε, η οργή και η πίκρα του ξεχείλισαν εδώ και καιρό. Βλέπει την ομάδα του να σέρνεται κάθε εβδομάδα και από τύχη και λόγω της κλάσης ορισμένων ποιοτικών ποδοσφαιριστών απώλεσε μόνο τέσσερις βαθμούς μέχρι στιγμής.

Ακόμη και έτσι, μετά από πέντε αγωνιστικές και με το πρόγραμμα που είχε, κανονικά έπρεπε να είχε το απόλυτο με 5Χ3=15. Σήμερα τα χρειάστηκε (και) κόντρα στην Καρμιώτισσα, βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές και παρά τη νίκη με 4-2 οι αποδοκιμασίες ήταν έντονες.

Ο Τζον Κάρβερ μίλησε στα γρήγορα και έφυγε… σφαίρα από τη συνέντευξη Τύπου, εμφανώς εκνευρισμένος (λογικά) από τα «ουουου» ακόμη και μετά τα γκολ της ομάδας του. Η ευθύνη σαφώς και βαραίνει τον ίδιο (όχι μόνο) και σίγουρα ο προβληματισμός είναι πολύ έντονος στο πράσινο οικοδόμημα. Για να δούμε τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα στο «τριφύλλι»…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ