aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠοντικός: «Άγαλμα στον Μπεργκ, όταν φύγει...»

Ποντικός: «Άγαλμα στον Μπεργκ, όταν φύγει…»

Υπέρμαχος του Χένινγκ Μπεργκ δήλωσε ο Γιαννάκης Ποντικός. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας και νυν προπονητής της ΑΕΖ Ζακακίου έσταξε μέλι για τον Νορβηγό προπονητή του «τριφυλλιού» και σημείωσε πως όταν αποχωρήσει από την Κύπρο θα αντιληφθούμε το έργο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη μετεγγραφή του Τζιωνή στο MLS: «Μακάρι να πάει. Το αξίζει ο Τζιωνής, ήθελε διακαώς να μετακομίσει στο εξωτερικό και μακάρι να τα καταφέρει για να αποκατασταθεί και αυτός και η οικογένεια του. Του εύχομαι τα καλύτερα».

Για τον Μπεργκ και τις ευκαιρίες που δίνει στα νεαρά παιδιά: «Όταν φύγει αυτός ο άνθρωπος από την Κύπρο θα καταλάβουμε τι είχαμε και τι χάσαμε. Είναι ο μοναδικός  ο άνθρωπος τα τελευταία χρόνια που έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς παίκτες σε μία μεγάλη ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Το ότι η Ομόνοια δεν πάει καλά φέτος είναι γεγονός και για να συμβεί αυτό έγιναν λάθη και στον προγραμματισμό αλλά και γενικότερα. Αυτό όμως δεν πρέπει να επηρεάζει τον κόσμο και να ξεχνάει το έργο του προπονητή. Ο Μπεργκ κάνει αυτή τη στιγμή περιουσιακά στοιχεία στην Ομόνοια και πρέπει και η ίδια η ΚΟΠ να κτίσει ένα άγαλμα στον Μπεργκ. Είναι ο άνθρωπος που στηρίζει το κυπριακό στοιχείο κάτι που ακόμη και η ίδια ομοσπονδία δεν κάνει. Τόσο ο Λοΐζος όσο και ο Τζιωνής αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος πιθανόν να μην τους ξέραμε αυτή την στιγμή».

Για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές: «Είναι καιρός η ΚΟΠ να κατοχυρώσει και να στηρίξει τους Κύπριους παίκτες. Όχι δύο και πρόστιμο, να το κάνει 4 και βαθμούς ποινής. Να αναγκαστούν οι ομάδες να επενδύσουν σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε μία μικρή χώρα και η κάθε ομάδα έχει 15 ξένους και πάνω. Πριν δύο χρόνια είδα φύλλο αγώνος μικρών ομάδων και είχε μόνο δύο Κύπριους. Αυτό είναι απαράδεκτο, πρέπει να γίνει κάτι».

Για την πορεία της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια είναι σε μία δύσκολη θέση κακά τα ψέματα. Για εμένα θα είναι πλην αν δεν τα καταφέρει να βγει Ευρώπη. Είναι σε δύσκολη θέση και δεν έπεισε στα τελευταία παιχνίδια ότι μπορεί να πάρει εύκολα αποτέλεσμα. Εύχομαι να τα καταφέρει να μπει στην  εξάδα γιατί είναι κρίμα αλλά θεωρώ στο τέλος της ημέρας θα τα καταφέρει».

Για τον Γιώργο Ποντικό που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα τον Ιανουάριο: «Όπως αντιλαμβάνομαι τα πράγματα στον Απόλλωνα μετά τους πολλούς τραυματισμούς υπάρχει η περίπτωση να μην εγγραφή στο ρόστερ ή υπάρχει η περίπτωση να δοθεί δανεικός. Δεν πρέπει να απογοητευτεί γιατί έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του και πρέπει να συνεχίσει την σκληρή δουλειά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ