aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠολυβίου: «Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας»

Πολυβίου: «Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας»

Το πάθος και τις κερδισμένες προσωπικές μονομαχίες χαρακτήρισε ως το κλειδί που θα οδηγήσει την Ομόνοια/Αραράτ στην επιτυχία, ο προπονητής των πρασίνων, Κώστας Πολυβίου, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στην πρώτη του τοποθέτηση, είπε για τον αποψινό αγώνα: «Είναι ένας τελικός για εμάς το αποψινό παιχνίδι. Επιβάλλεται να έχουμε τα ίδια χαρακτηριστικά με τον τελευταίο μας αγώνα, δηλαδή πάθος και να βγάλουμε κατά γράμμα το πλάνο μας στο γήπεδο. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την πρόκριση. Δεν μας φοβίζει κάτι. Είμαστε η Ομόνοια και είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε τη νίκη».

Ακολούθως, έδωσε την προσωπική του εκτίμηση αναφορικά με το πού θα κριθεί το παιχνίδι: «Σε παιχνίδια με τον χαρακτήρα του αποψινού, το πάθος είναι το άλφα και το ωμέγα. Αναμφίβολα η τακτική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ωστόσο το κλειδί της επιτυχίας είναι οι προσωπικές μονομαχίες. Αυτός που τις κερδίζει, αυξάνει τους δείκτες της αυτοπεποίθησης, πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έχει περισσότερες πιθανότητες για να υλοποιήσει τον στόχο του».

Ο Κώστας Πολυβίου εξέφρασε την αισιοδοξία του, όσο αφορά το αποτέλεσμα της προσπάθειας της ομάδας: «Μπορούμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα. Τα δύο τελευταία παιχνίδια που δώσαμε με την ΑΕΛ, μας έχουν βοηθήσει να πιστέψουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ