aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια ο Λοβέρα, έρχεται έτοιμος»

«Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια ο Λοβέρα, έρχεται έτοιμος»

Το αγωνιστικό προφίλ του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ανέλυσε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς, Νίκος Σταματέλος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Ελλαδίτης δημοσιογράφος υπογράμμισε την ικανότητα του Αργεντινού στο ένας εναντίον ενός και την τεχνική του κατάρτιση με την μπάλα στα πόδια και εκτίμησε πως είναι καλύτερα να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, παρά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Όσο για την αγωνιστική του ετοιμότητα, δεν υπάρχει θέμα συζήτησης, καθώς όπως είπε μπορεί να τεθεί άμεσα υπό τις οδηγίες του προπονητή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον, του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό, αλλά πολύ λίγο έπαιξε εκεί στον Ολυμπιακό. Ο Μαρτίνς τον χρησιμοποιούσε στα άκρα της επίθεσης, είναι πολύ καλός με την μπάλα με τα πόδια. Αν τον χρησιμοποιήσουν στην Ομόνοια πίσω από τον επιθετικό, τότε θα βοηθήσει. Έπαιζε αριστερά στον Ολυμπιακό και συνέκλινε στον άξονα. Το τι θα δούμε από αυτόν, ουδείς το γνωρίζει».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του: «Ήταν με δανεισμό στην Αργεντινή, επέστρεψε, πήρε κάποια λεπτά κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και δεν έπαιξε ξανά από τότε. Δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στα άκρα της επίθεσης, ενώ είναι καλύτερος στον άξονα. Όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του 2019, ο Μαρτίνς πίστευε σε αυτόν, όμως στην πορεία αυτό δεν φάνηκε. Υπάρχουν και οι Φορτούνης και Βαλμπουενά στη συγκεκριμένη θέση, οι οποίοι είχαν προτεραιότητα στο μυαλό του Μαρτίνς. Στην Αργεντινή ο Λοβέρα έπαιξε πολύ στην Ρασίνγκ Κλουμπ, τα πήγαινε καλά, αλλά στον Ολυμπιακό ήταν επιλογή του Μαρτίνς που δεν βοήθησε την ομάδα».

Για την ετοιμότητά του: «Δεν υπάρχει θέμα αγωνιστικής ετοιμότητας για τον Λοβέρα, προπονείτο κανονικά με τον Ολυμπιακό αν και δεν έπαιζε. Αν θέλει ο προπονητής της Ομόνοιας να τον χρησιμοποιήσει άμεσα, τότε μπορεί να το κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ