aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πολωνός» ο Σέρινταν! (όφελος €300.000)

«Πολωνός» ο Σέρινταν! (όφελος €300.000)

Στην εκπνοή της μετεγγραφικής περιόδου στην Πολωνία (ολοκληρώνεται αύριο) θα γίνει τελικά η μετεγγραφή του Κίλιαν Σέρινταν στη Γιαγκελόνια. Οι Πολωνοί έδειξαν αποφασιστικότητα για την απόκτηση του Ιρλανδού επιθετικού και επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση στην Ομόνοια, η διοίκηση της οποίας τα ζύγισε όλα και είπε τελικά το «ναι» στην παραχώρησή του.

Μια κίνηση που το όφελός της φθάνει περίπου τις 300.000 ευρώ, σε μια περίοδο που το σωματείο έχει άμεση ανάγκη από ρευστότητα. Η προσφορά του πολωνικού συλλόγου ξεπέρασε τις 200.000 ευρώ και σε συνδυασμό με τα οφειλόμενα της Ομόνοιας στον Σέρινταν, από τα οποία θα απαλλαγεί, το όφελος για τους πράσινους φθάνει το πιο πάνω ποσό.

Μια κίνηση της διοίκησης που κρίνεται ορθή από τη μεγαλύτερη μάζα του κόσμου της Ομόνοιας αφού δύσκολα θα κρατούσε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται τον Μάιο και πέρα από τη Γιαγκελόνια, που έδειξε ζεστό ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες καραδοκούσαν προσφέροντάς του συμβόλαιο με καλύτερες απολαβές απ’ ό,τι αμείβεται στην Ομόνοια.

Σίγουρα η ομάδα της Λευκωσίας με την παραχώρηση του Σέρινταν, ενός βασικού της ποδοσφαιριστή που στην τρέχουσα σεζόν πέτυχε 8 γκολ και έδωσε 6 ασίστ, θα αποδυναμωθεί επιθετικά. Ωστόσο, με τις επιλογές που έχει θα πορευθεί στη συνέχεια, προσδοκώντας σε υλοποίηση του στόχου της, που είναι η έξοδος στην Ευρώπη.

Ο Σέρινταν όταν θφάσει στην Πολωνία, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του. Την ίδια ώρα θα πρέπει να γίνει και το έμβασμα στον λογαριασμό της Ομόνοιας, η οποία ενημέρωσε για την απόφασή της να αποδεχθεί την πρόταση της Γιαγκελόνια. Υπογράμμισε ότι λήφθηκε σοβαρά υπόψη η επιθυμία του ποδοσφαιριστή αλλά και το πολύ σημαντικό οικονομικό όφελος για τον σύλλογο.

Διαβάστε ό,τι προηγήθηκε πριν την οριστική συμφωνία μεταξύ Ομόνοιας-Σέρινταν-Γιαγκελόνια!

«Ο απλήρωτος Σέρινταν και οι 100-130.000 ευρώ στην Ομόνοια»

H τελική προσφορά της Γιαγκελόνια για Σέρινταν (δηλώσεις του προέδρου των Πολωνών)

Έμειναν τα τυπικά για Σέρινταν; (pics)

Η τελευταία πρόταση της Γιαγκελόνια έχει απορριφθεί

«Ο Σέρινταν θα έλθει το καλοκαίρι δωρεάν σε εμάς»

«Λάβαμε ένα σήμα από το μάνατζερ του Σέρινταν»

Ταξιδεύει άμεσα για Πολωνία ο Σέρινταν

Γιαγκελόνια καλεί (και) Σέρινταν!

Είπε «όχι» στη Γιαγκελόνια για τον Σέρινταν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ