aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Πόλεμος» σε Ορτέγα από τον θρύλο της Κολομβίας, τραγούδησε on air!

«Πόλεμος» σε Ορτέγα από τον θρύλο της Κολομβίας, τραγούδησε on air!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΙΜΟΣ ΠΑΦΙΤΗΣ

Διχάζει τους οπαδούς της Ατλέτικο Τζούνιορ της Mπαρρανκίγια ο Μαϊκέλ Ορτέγα. Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος έλυσε το συμβόλαιό του με την Ομόνοια και πριν από λίγες μέρες επέστρεψε στην πατρίδα του ταξιδεύοντας με ιδιωτικό τζετ και είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη φανέλα των «καρχαριών» δεν την έκρυψε ούτε για ένα δευτερόλεπτο.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Nuestrosdeportes» ο βραχύσωμος μέσος χαρακτήρισε με όνειρο την επιστροφή του στην Τζούνιορ. «Παραμένει ένα ακόμη όνειρο για μένα να φορέσω ξανά τη φανέλα της Τζούνιορ. Όταν έπαιξα εκεί ήμουν νεαρός και πολύ ανώριμος. Σε μία πόλη όπως η Μπαρρανκίγια είναι πολύ δύσκολο να φέρεις τον αριθμό “10”. Πρέπει να είσαι επικεντρωμένος σε αυτό εξ ολοκλήρου και στον ενάμισι χρόνο που ήμουν εκεί μου στοίχισε πολύ. Αυτή η περίοδος με βοήθησε πάρα πολύ στο να γίνω αυτός που είμαι σήμερα και να είμαι περισσότερο συγκεντρωμένος σε ό,τι αφορά στην καριέρα μου. Επιθυμώ να επιστρέψω με ωριμότητα, περισσότερη απ’ όση έχω τώρα και να μπορέσω να αφαιρέσω αυτό το αγκάθι που είχα τότε από πάνω μου. Ξέρω ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν καλύτερα», σημείωσε ο Ορτέγα και αμέσως δίχασε τον κόσμο.

Αρκετοί συγχωρούν τον Ορτέγα για τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσε, ενώ άλλοι είναι έντονοι και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δουν ξανά τον πρώην μέσο της Ομόνοιας στην Τζούνιορ. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε συμπαραστάτη στο πρόσωπο του παλαίμαχου διεθνή άσου της Τζούνιορ και της Εθνικής Κολομβίας, Χόρχε Μπολάνιο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Έκλεισε» και υπογράφει

Ο 43χρονος παλαίμαχος, στις 29 Μαΐου και λίγες μέρες προτού ανακοινωθεί το «διαζύγιο» των πρασίνων με τον Ορτέγα, ανάρτησε στο Twitter πως θα ήταν καλό να έδιναν άλλη μία ευκαιρία για τον αριθμό «10» στον Κολομβιανό επιτελικό μέσο, μιας και η ποιότητά του είναι δεδομένη και τόνισε πως σέβεται όλες τις απόψεις.

Διαφορετική άποψη, και μάλιστα με έντονο τρόπο, εξέφρασε ο θρύλος της Τζούνιορ δε Μπαρρανκίγια και του κολομβιανού ποδοσφαίρου Ιβάν Ρενέ Βαλενσιάνο. Ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών του τοπικού πρωταθλήματος με 217 τέρματα έκανε σκληρή κριτική στον Μαϊκέλ Ορτέγα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Oι σκέψεις για αριστερό μπακ και η εξήγηση

Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής στο «Todos Juegan» του Μπαρρανκίγια  ειπώθηκε ότι ο Ορτέγα ξεπέρασε τα όρια της πειθαρχίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αυτός ήταν ο λόγος αποχώρησής του από τους «καρχαρίες το 2016. Επομένως, σημείωσε ο Ιβάν Βαλενσιάνο δεν θα ήθελε να τον δει ξανά αυτή την «ωρολογιακή βόμβα» στην ομάδα. Μάλιστα, τραγούδησε on air ένα τραγούδι κατά του Μαϊκέλ Ορτέγα. Στους στίχους γίνεται λόγος για την κακή εξωγηπεδική ζωή του Ορτέγα και την επιθυμία του να πάρει χρήματα εις βάρος της Τζούνιορ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Ορτέγα και Βαλενσιάνο με τη φανέλα της Ατλέτικο Τζούνιορ της Mπαρρανκίγια

Το βίντεο με το τραγούδι του Βαλενσιάνο κατά του Ορτέγα


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ