aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠοιος όρος καθυστέρησε τη συμφωνία Ομόνοιας - ΠΑΟΚ

Ποιος όρος καθυστέρησε τη συμφωνία Ομόνοιας – ΠΑΟΚ

Πριν από μερικές μέρες η Ομόνοια είχε ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Δημήτρη Κωνσταντινίδη.

Ωστόσο, η μετακίνηση του παίκτη δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του «Sport24.gr», καθώς υπήρξαν κάποια στιγμή δεύτερες σκέψεις για τη χρονική διάρκεια του δανεισμού.

Στον ΠΑΟΚ ήθελαν ο νεαρός μπακ να πάει στην Κύπρο για έξι μήνες και να έχει το δικαίωμα ο Δικέφαλος να τον πάρει πίσω τον Γενάρη. Μετά από διαδοχικές επαφές, η σκέψη αυτή αποσύρθηκε (το ενδιαφέρον της Βέροιας επίσης δεν άλλαξε τα δεδομένα) και έτσι σήμερα ο Κωνσταντινίδης πετά για Κύπρο (σ.σ. δεν ήλθε τελικά χθες όπως έγινε γνωστό) για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Ομόνοια.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης θα αγωνιστεί για έναν χρόνο στους πράσινους και οι απολαβές του γι’ αυτό το διάστημα θα καλύπτονται κατά το ήμισυ από τον ΠΑΟΚ και κατά το ήμισυ από την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ