aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ποιος είναι ο Παπασταύρου; Δεν γίνεται να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική»

«Ποιος είναι ο Παπασταύρου; Δεν γίνεται να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική»

Την κατάθεση του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αμφισβητεί γι’ άλλη μία φορά ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής. Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους με δηλώσεις του στον Super Sport FM σημειώνει ότι απ’ εδώ και πέρα ότι κινήσεις κάνει ο ερευνών λειτουργός Χάρης Σαββίδης για το συγκεκριμένο θέμα υα είναι παράνομες και παράτυπες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι έχει στα χέρια του ο κ. Σαββίδης και ο λόγος είναι γιατί θα μείνει εκτεθειμένος ο κύριος Παπασταύρου, ο κύριος Σαββίδης, το ΑΚΕΛ και ο κύριος Λουκαΐδης. Δεν υπάρχει κατάθεση. Για να ολοκληρώσει το πόρισμα ο κ. Σαββίδης, πρέπει να πάρει κατάθεση από τον κ. Παπασταύρου. Δεν μπορεί με το βιντεάκι να κάνει πόρισμα.

Ότι κάνει από δω και πέρα ο κ. Σαββίδης είναι παράνομο και παράτυπο. Πώς γίνεται να συνεχίζει την έρευνα σε αυτή την υπόθεση και να μην συνεχίσει με άλλες υποθέσεις για τις οποίες νόμιμα πήρε καταθέσεις; Ο κ. Παπασταύρου δεν έδωσε ποτέ κατάθεση και δεν τον άκουσα ποτέ να πει ότι έδωσε κατάθεση. Έδωσε ένα βίντεο σε USB. Εγώ για αυτό δεν ήξερα τίποτα αλλά ο κ. Σαββίδης το παρουσίαζε ως κατάθεση.

Όταν δεχόταν πίεση ότι αυτή η κατάθεση πρέπει να δοθεί, έβρισκε προφάσεις. Δεν μπορείς να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική. Βάζει μου όρους πως θα κάνω εγώ την έρευνά μου; Ποιος είναι ο Παπασταύρου δηλαδή, δεν κατάλαβα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ