aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠοιον εξέθεσε (τελικά) ο Αναστασίου; Τον Ντάρμπισαϊρ και τον εαυτό του!

Ποιον εξέθεσε (τελικά) ο Αναστασίου; Τον Ντάρμπισαϊρ και τον εαυτό του!

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ενοχλήθηκε, και μάλιστα πολύ ο Γιάννης Αναστασίου στην ερώτηση δημοσιογράφου για τον παρατεταμένο παραγκωνισμό του Ματ Ντάρμπισαϊρ. Σε βαθμό που δεν δίστασε να έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με τον συνάδελφο γιατί… τόλμησε να τον ρωτήσει τον λόγο που ο πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο αρχηγός της ομάδας, δεν έχει παίξει βασικός από τις 13 Ιανουαρίου!

Ένα ερώτημα απόλυτα λογικό, αν όχι απαραίτητο από έναν δημοσιογράφο που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ομόνοιας. Σαφώς και ουδείς δεν θα υποδείξει στον προπονητή ποιον ποδοσφαιριστή θα χρησιμοποιήσει. Όμως, ο κάθε δημοσιογράφος έχει καθήκον, να δίνει απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν. Και ο παραγκωνισμός του Ντάρμπισαϊρ στην 6η (!) Ομόνοια είναι ένα ζήτημα που απασχολεί.

Ο Γιάννης Αναστασίου ουσιαστικά άδειασε τον Άγγλο και όχι τον δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση. «Πριν κάτι μήνες έκανες ερώτηση για τον Μότα και μετά εξαφανίστηκες. Τώρα έρχεσαι μετά από δύο μήνες και με ρωτάς για τον Ντάρμπισαϊαρ. Σας είπε κανείς πως ο Μότα ήταν στην πόρτα εξόδου; Πώς κρίνετε αν ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να παίζει με το τώρα ή γενικά; Από τότε που είμαι εδώ εγώ όλοι πήραν τις ευκαιρίες τους. Νομίζω έδωσα την απάντηση που θέλατε. Μαζί μου δεν έπαιξε βασικός ο Ματ; Εσείς ήσασταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση του;», απάντησε ο Ελλαδίτης και συμπερασματικά είπε πως ο Ντάρμπισαϊρ δεν παίζει γιατί δεν έπεισε για την αξία του.

Διαβάστε επίσης: Ενοχλημένος για Ματ ο Αναστασίου: «Μιλάει το γήπεδο, τι έκανε;»

Αν αυτή είναι η άποψή του, δικαίωμά του και ο είναι ο αρμόδιος για να το κρίνει. Άλλωστε, αυτός κρίνεται από τις επιλογές και τα αποτελέσματα. Αν και διαφωνούμε και σ’ αυτό, καθώς ανεπαρκείς για την Ομόνοια είναι κι άλλοι παίκτες που δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα, όπως π.χ. ο Ατζαγκούν. Αυτό, όμως, είναι… άλλου παπά ευαγγέλιο. Δεν χρειαζόταν, λοιπόν, η αντιπαράθεση και η ειρωνική τοποθέτηση σε έναν δημοσιογράφο που έκανε μία από τις πιο αναμενόμενες ερωτήσεις που θα μπορούσε να κάνει ένας ρεπόρτερ. Θα έπρεπε να ήταν ενοχλημένος πολύ περισσότερο με το γεγονός πως η ομάδα του για 70-75 λεπτά δεν έκανε τίποτα σωστό, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης: Διάλογος Αυγουστή – Αναστασίου μετά την ένταση: «Κόουτς στην Κύπρο…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ