aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠοινή λαιμητόμος για τον Μαρσέλο Πλέτς: Στη φυλακή για 9 χρόνια! (pics)

Ποινή λαιμητόμος για τον Μαρσέλο Πλέτς: Στη φυλακή για 9 χρόνια! (pics)

Βαριά, πολύ βαριά είναι η ποινή από το δικαστήριο της Βραζιλίας για τον Μαρσελό Πλετς. Σύμφωνα με τους νόμους της Βραζιλίας το 40% της ποινής του θα πρέπει να το εκτίσει σε φυλακή μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Ακολούθως μπορεί να εκτίσει την ποινή του σε ανοικτή φυλακή, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Ο 40χρονος, πλέον πρώην ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, θα προχωρήσει σε ένσταση, ωστόσο η ποινή του δύσκολα θα αλλάξει.

Υπενθυμίζουμε πως ειδική μονάδα της στρατιωτικής αστυνομίας της Βραζιλίας σταμάτησε πρόσφατα ένα φορτηγό, ιδιοκτησίας του Μαρσέλο Πλετς, στην περιοχή Τολέδο της Παράνα.

untitled-1Στην οροφή του εντοπίστηκαν 793 κιλά και 300 γραμμάρια μαριχουάνα, κάτι που οδήγησε στη σύλληψη του 40χρονου πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος οδηγήθηκε στις ομοσπονδιακές φυλακές του Κασκαβέλ.

Ο Πλετς, ο οποίος διέγραψε αξιόλογη καριέρα στην Bundesliga με τις Γκλάντμπαχ και Καϊζεσλάουτερν (110 επίσημες συμμετοχές στο γερμανικό πρωτάθλημα), φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου από το 2006 έως το 2008, ενώ στη συνέχεια μετεγγράφηκε στην Ομόνoια. Ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην πατρίδα του, με την Κασκαβέλ Ρεκρεατίβο, το καλοκαίρι του 2011.

untitled-1Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ