aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ποια τράπεζα; Αυτός είναι δανειοδότης της!»

«Ποια τράπεζα; Αυτός είναι δανειοδότης της!»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έμφαση στην έκδοση ομολόγου ύψους €1.500.000 δίνουν στην Ομόνοια, ώστε να καλύψουν το κενό ύψους περίπου €1.000.000 από την απουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Όπως τόνισε και ο Φώτος Ιωάννου στον «Active 107.4 & 102.5», αφού είναι αδύνατο τέτοια εποχή τράπεζα να δανειοδοτήσει το οποιοδήποτε σωματείο, «απευθυνόμαστε στον δικό μας κόσμο γι’ αυτή τη δανειοδότηση».

«Πάμπος, δυναμική και εμπιστοσύνη…»

Και συνέχισε: «Η έκδοση του πενταετούς ομολόγου δίνει τη δυνατότητα σε όσους το προμηθευτούν να κερδίσουν 5% ετησίως που είναι ο τόκος και παράλληλα να βοηθήσουν το σωματείο σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, όπου η ομάδα προσπαθεί να ανεβάσει επίπεδο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Είναι ένας καλός τρόπος για να μπορέσει το σωματείο να ορθοποδήσει».

Σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν άλλες δυο συναντήσεις, στη Λεμεσό και στη Λευκωσία, με ανθρώπους και εταιρείες. Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας εξήγησε για το όφελος που θα έχει ο κάθε ομολογιούχος: Η κάθε ομολογία στοιχίζει 500 ευρώ. Ο ομολογιούχος θα δικαιούται την πρώτη χρονιά το επιτόκιο που είναι 25 ευρώ (ανά ομολογία), το ίδιο και τη δεύτερη χρονιά.

Την τρίτη, επίσης, 25 ευρώ αλλά και το 1/3 του ποσού που έδωσε ως κεφάλαιο, την τέταρτη 17 ευρώ (αφού θα έχει μειωθεί το κεφάλαιο) συν άλλο 1/3 από το κεφάλαιο και ολοκληρώνεται στην τελευταία χρονιά (1 Ιουλίου 2022) παίρνοντας 8 ευρώ ως ετήσιο τόκο συν το ποσό που απομένει από το κεφάλαιο.

Ο Φώτος Ιωάννου, που είναι από το 2004 στη διοίκηση της Ομόνοιας, σε ερώτηση εάν είναι αυξημένος ο προϋπολογισμός σε σχέση με την περσινή σεζόν, αποκάλυψε: «Με τις μετεγγραφές που έγιναν, επιβαλλόταν να ανέβει τουλάχιστον στο 10%-12% συγκριτικά με πέρσι. Δεν είναι μεγάλο ποσοστό. Κρίθηκε αναγκαία αυτή η αύξηση, για να μπορέσει η ομάδα να διακριθεί και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε, βάσει σχεδιασμού, να ανταπεξέλθουμε». Το πιο πάνω ποσοστό, είναι της τάξης των 200-300 χιλιάδων ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ