aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Ποιά θα είναι η ποινή του "ηθικού αυτουργού" Τιμόθεου Χριστοφή;»

«Ποιά θα είναι η ποινή του “ηθικού αυτουργού” Τιμόθεου Χριστοφή;»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων Ομόνοιας Λευκωσίας 1948 σχετικά με τις συλλήψεις τεσσάρων οπαδών του «τριφυλλιού» από την Αστυνομία για τη ρήψη αντικειμένων στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (0-0), ενώ εξαπολύονται «πυρά» και κατά του διαιτητή Τιμόθεου Χριστοφή, τον οποίο χαρακτηρίζουν σαν «ηθικό αυτουργό».

Αναλυτικά:

«Απαγόρευση εισόδου λοιπόν οπαδούς της Ομόνοιας. Καταρχάς θα θέλαμε να καταδικάσουμε τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο και ουδέποτε θα συμφωνήσουμε σε τέτοια φαινόμενα.

Παρόλα αυτά θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους αρμόδιους φορείς και να απαντήσουν:

1) Αφού άμεσα έχουν ήδη ανακοινωθεί οι ποινές για όσους τόλμησαν να ρίξουν χάρτινα ποτήρια στο γήπεδο, ποια θα είναι η ποινή του ηθικού αυτουργού, κ. Τιμόθεου Χριστοφή; Θα ανακοινωθούν όπως ανακοινώθηκαν των οπαδών μας ή θα είναι μυστικό όπως με τον κ. Γιώργο Νικολάου;

2) Ποια θα είναι η ποινή του αθλητικογράφου για τις προκλητικές του ενέργειες απέναντι σε οπαδούς της Ομάδας τη στιγμή μάλιστα που εργαζόταν;

3) Για τις ζημιές στα αυτοκίνητα του χώρου στάθμευσης, ούτε λόγος; Ποιος θα αναλάβει τις ζημιές; Η κάρτα οπαδού λύνει το πρόβλημα της ψεύτικης εικόνας που θέλετε να δημιουργήσετε, δεν λύνει το πρόβλημα που εσείς δημιουργείτε.

Μέχρι τη στιγμή που δόθηκε το πέναλτι «πέσε και θα σου το δώσω» υπήρξε κάτι που οδηγούσε το παιχνίδι σε έκτροπα και επεισόδια; Προφανώς και όχι. Κύριε Χριστοφή δεν είστε μόνο ο ηθικός αυτουργός, είστε ο λόγος που καταστράφηκε το παιχνίδι προχθές, είστε ο λόγος που οι οπαδοί μας δε θα πηγαίνουν γήπεδο.

Κύριε Χριστοφή εφόσον δεν ανακληθεί η ποινή τους, απαιτούμε την ίδια ποινή και για σένα. Να μην ξαναπατήσεις γήπεδο, ούτε εσύ, ούτε οι όμοιοι σου.

Όσο για όλους αυτούς που κρύβονται πίσω από κάθε κ. Χριστοφή, κ. Νικολάου συνεχίστε να τρομάζετε με την παρουσία του Πράσινου Λαού, συνεχίστε να σκέφτεστε πως θα μας σταματήσετε δε θα τα καταφέρετε. Ούτε με τις κόκκινες κάρτες πετύχατε, ούτε με την κάρτα οπαδού τα καταφέρατε, ούτε με τις συλλήψεις θα τα καταφέρετε. Άστε τις κάρτες δεν πετύχατε τίποτε.

Όχι στη Βία. Όχι στη Κάρτα οπαδού. Όχι στον τρομονόμο.

Υ.Γ.: Ακόμα να ακούσουμε για σύλληψη σχετικά με τα ασήμαντα! Ένα βαν παρακολούθησης που είναι απλά για έλεγχο του καιρού. Ο Αρχιεπίσκοπος δηλώνει ότι έλαβε χρήματα από διεθνώς καταζητούμενο μεταξύ άλλων για ξέπλυμα (αφού του έδωσαν διαβατήριο)».

 

Y.Γ.2: Μπορούσε κάποιος να χτυπήσει με τα χάρτινα ποτήρια που έπεσαν στο γήπεδο; Υπήρχαν επικίνδυνα υλικά που μπορούσαν πραγματικά να προκαλέσουν ζημιά σε κάποιον;

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ

ΣΥ.ΦΙ. Λευκωσίας – Green Fanatics

ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού

ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας – Αμμοχώστου

ΣΥ.ΦΙ Σολιάς

Όμιλος Γυναικών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ