aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠλώρη για τα 7.000 με έκπτωση!

Πλώρη για τα 7.000 με έκπτωση!

Πλώρη για την επίτευξη του στόχου των 7000 εισιτηρίων διαρκείας βάζει η Ομόνοια. Ενόψει της νέας προσπάθειας που ξεκινά για επιστροφή σε πορεία πρωταθλητισμού, των ανοικτών συγκεντρώσεων και του κεκλεισμένων των θυρών αγώνα που έχει επιβληθεί, η Ομόνοια αποφάσισε έκπτωση μέχρι 20% στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας για τον μήνα Ιούνιο. 

Για online αγορά / ανανέωση κάντε κλικ ΕΔΩ, ενώ δείτε όλες της λεπτομέρειες ΕΔΩ! Για αγορές μέχρι τις 20 Ιουνίου θα προσφέρεται έκπτωση 20%, ενώ για αγορές από 21 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του μήνα, η έκπτωση θα φτάνει το 15%. Η έκπτωση θα ισχύει και στην αυριανή εκδήλωση στην Green Boutique, για την ανανέωση συνεργασίας με τον Δημήτρη Χριστοφή.

Σημειώνεται πως θα παραχωρείται voucher για αγορές από την Green Boutique, σε όσους φίλους της ομάδας μας έχουν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 10%, την περίοδο Απριλίου-Μαΐου.

Το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει: 13 εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα 2017-2018 (Α΄ Φάση). 5 εντός έδρας αγώνες κατάταξης για το πρωτάθλημα 2017-2018 (Β΄ Φάση). Τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (πλην του πρώτου γύρου (νοκ-άουτ), του ημιτελικού και του τελικού). 15%  έκπτωση για αγορές από την Green Boutique. Προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου στους αγώνες που δεν συμπεριλαμβάνει το πακέτο του εισιτηρίου διαρκείας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ