aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠληροφορίες για τα εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ

Πληροφορίες για τα εισιτήρια στα ταμεία του ΓΣΠ

H OMONOIA ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια που θα διατίθενται στα ταμεία του ΓΣΠ, για τον αποψινό αγώνα με την Μπέιταρ:

– Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

– Θα ανοίξουν τα Βόρεια ταμεία του σταδίου. Τα Δυτικά ταμεία θα παραμείνουν κλειστά, για λόγους ασφαλείας.

– Θα διατίθεται από τα ταμεία εισιτήρια για:

* Δυτική Πάνω Διάζωμα: Έχει απομείνει μικρός αριθμός Κανονικών εισιτηρίων

* Ανατολική: Έχει απομείνει μικρός αριθμός Κανονικών εισιτηρίων

* Βόρεια: Έχουν απομείνει κανονικά εισιτήρια και μικρός αριθμός Μαθητικών εισιτηρίων

– Είσοδοι για παιδικά και μαθητικά εισιτήρια:

· Οι κάτοχοι παιδικών ή/και μαθητικών εισιτηρίων αγώνα, θα εισέρχονται στο Κάτω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας από τη Θύρα Δ5, στο Άνω Διάζωμα της Δυτικής κερκίδας από τη Θύρα Δ6Α, στην Ανατολική κερκίδα από τη Θύρα Α1 και στη Βόρεια κερκίδα από την Θύρα Β4.

· Μαθητές/φοιτητές που θα έχουν στην κατοχή τους μαθητικό εισιτήριο αγώνα και είναι άνω των 20 ετών, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη φοιτητική τους ταυτότητα.

· Συνεχίζονται οι ενέργειες ελέγχου στις εισόδους του ΓΣΠ, ώστε να διασφαλιστεί πως ο κάθε φίλαθλος χρησιμοποιεί για την είσοδό του στις κερκίδες, τον σωστό τύπο εισιτηρίου.

– Καλείται ο κόσμος της ομάδας μας να αποφύγει να προσέρχεται από τη Νότια πλευρά του σταδίου, καθώς επίσης και από το χώρο δίπλα από το ξενοδοχείο Alegra.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ