aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠλήρης επιβεβαίωση: Πράσινος ο Φαμπρίσιο!

Πλήρης επιβεβαίωση: Πράσινος ο Φαμπρίσιο!

Χθες το αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας Goal.com.cy, σήμερα ήρθε στην Κύπρο και το απόγευμα (αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις) ανακοινώθηκε επίσημα η απόκτηση του από την Ομόνοια. Ο Φαμπρίσιο ντύνεται στα πράσινα για τα επόμενα δύο χρόνια και με αυτήν τη μετεγγραφή ολοκληρώνεται ο καλοκαιρινός σχεδιασμός. Πλέον, απομένει ο παίχτης που θα αποχωρήσει από το ρόστερ.

Νεότερη εξέλιξη: Έρχεται ο ατζέντης του Φαμπρίσιο

Έρχεται αύριο ο Φαμπρίσιο και -μάλλον- ανακοινώνεται

Αναλυτικά: «H Ομόνοια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Φαμπρίσιο Σίλβα, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Ρουμάνικη, Άστρα. Ο ποδοσφαιριστής φόρεσε, επίσης, τη φανέλα της Παρτίζαν, όπως και των ομάδων της Βραζιλίας, Μπραγκαντίνο, Φλουμινέζε και Βιτόρια. Έχει συμμετοχές και με την εθνική Βραζιλίας U20. Η συνεργασία είναι διάρκειας δύο χρόνια.

Ο Φαμπρίσιο και η αναμονή γι’ αυτόν που θα φύγει

Αποκαλυπτικό: Παίζει δυνατά του Φαμπρίσιο! (video)

Ο Φαμπρίσιο, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας: “Ο κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται σε μια μεγάλη ομάδα, με πλούσια ιστορία, πολλές επιτυχίες και αρκετό κόσμο. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που επέλεξα την Ομόνοια. Ο κόσμος να περιμένει από εμένα αφοσίωση και σκληρή δουλειά. Αποκλειστικά πλάνα από την υπογραφή συμβολαίου και μίνι συνέντευξη του ποδοσφαιριστή, σύντομα στο «Oμόνοια Premium».

Περνάει από ιατρικές εξετάσεις ο Φαμπρίσιο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ