aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠλήγμα με Ζίβετς ενόψει ΑΕΛ (το διάστημα της αποχής του)

Πλήγμα με Ζίβετς ενόψει ΑΕΛ (το διάστημα της αποχής του)

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Σάσα Ζίβετς, στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την Ανόρθωση (0-0) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που είχε ως αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Κρις Μόντες στο 28ο λεπτό.

Ο Σλοβένος εξτρέμ πέρασε σήμερα από MRI και διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση στο γόνατο και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου έξι εβδομάδες. Ο 27χρονος άσος, εκεί που άρχισε να ανεβάζει στροφές και να διακρίνεται (στα τελευταία δύο ματς είχε πολύ καλή εμφάνιση), φάνηκε εξαιρετικά άτυχος και ο τεχνικός της Ομόνοιας Γιάννης Αναστασίου θα στερηθεί της υπηρεσίες του για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ο νέος… συμπαίκτης της Ομόνοιας

Οι πράσινοι είχαν ρεπό χθες άρχισαν σήμερα την προετοιμασία για το νέο ντέρμπι, με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, το Σάββατο. Θα απουσιάζει ο Ζίβετς, ενώ αντιθέτως, θα επανέλθει πιθανότατα ο Αμπντούλ Ατζαγκούν. Δεδομένη είναι η απουσία των Αλβέρτο Λόρα, Δημήτρη Χριστοφή και Χουανάν Εντρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ