aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠιθανή η τριάδα αλλαγών στην Ομόνοια

Πιθανή η τριάδα αλλαγών στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το «αιώνιο» ντέρμπι συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση, η οποία θεωρείται σημαντική όσον αφορά την παρουσία του Λουκάς Βύντρα στην ενδεκάδα, αφού η συμπερίληψή του στην αποστολή πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο Κάρβερ αναμένεται να δοκιμάσει το σχήμα και τους ποδοσφαιριστές που θα το αποτελέσουν το απόγευμα του Σαββάτου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Η αυριανή προπόνηση θα είναι ανοικτή για το κοινό και δεν αναμένεται να αποκαλύψει τα πλάνα του.

Εφόσον ο Βύντρα είναι έτοιμος και θα καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας, τότε θα μείνει στον πάγκο ο Καρλίτος. Ο Ελλαδίτης με την εμπειρία του, είναι σε θέση να προσδώσει μεγαλύτερη σιγουριά στην αμυντική γραμμή σ’ ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο Παναγή εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, είναι στη διάθεση του προπονητή του και θα είναι έκπληξη να μην υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας. Είναι πιο έμπειρος από τον Χριστοδούλου και σ’ ένα τέτοιο ματς φαντάζει δεδομένη η παρουσία του. Το τρίτο νέο πρόσωπο, εκτός απροόπτου, θα είναι ο Κατελάρης.

Ο νεαρός διεθνής μέσος αγωνίστηκε ως αλλαγή για 30 λεπτά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, όμως αυτή τη φορά συγκεντρώνει αυξημένες πιθανότητες να επανέλθει στο αρχικό σχήμα αντί του Φλορέσκου. Αν ο Κάρβερ θελήσει να εκπλήξει με κάποια άλλη κίνησή του, είναι κάτι που ίσως γίνει για πρώτη φορά γνωστό λίγη ώρα πριν την έναρξη του ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ