aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠιστοί και αφοσιωμένοι στο πλάνο του κόουτς

Πιστοί και αφοσιωμένοι στο πλάνο του κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ

Η Ομόνοια ταξίδεψε στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει αύριο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον πρώτο αγώνα του β’ προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και στόχος των πρασίνων είναι να επιστρέψουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε σχέση με την αρμένικη Μπάναντς, η Μπεϊτάρ είναι πολύ πιο δυνατός αντίπαλος, αγωνίζεται στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχει βλέψεις για μεγάλες διακρίσεις και στον «τιμόνι» των Ισραηλινών είναι ο γνωστός μας από την θητεία του στην Κύπρο, Μπεν Σιμόν.

Η Ομόνοια καλείται να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε όλους τους τομείς για να μπορέσει φέρει στις βαλίτσες της επιστροφής το αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να φέρει στα μέτρα της την υπόθεση πρόκριση στην Λευκωσία, εκεί όπου θα έχει σύμμαχο της τον κόσμο της.

«Τα πλείστα από αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες ειδικά όταν πρόκειται για αγώνες που είναι κατά την περίοδο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των ομάδων, γι’ αυτό και η Ομόνοια θα πρέπει να μένει απόλυτα συγκεντρωμένη στο πλάνο που θα ακολουθήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων Αντρέας Δημητρίου.

Αφοσιωμένοι στην τακτική του προπονητή τους, λοιπόν, οι πράσινοι, θέλουν να φτάσουν στο μέγιστο της απόδοσης τους για να αναγκάσουν τους Ισραηλινούς να έρθουν στην Κύπρο με την πλάτη στον τοίχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ