aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠίστη για αίσιο τέλος με Τουρέ και Βύντρα

Πίστη για αίσιο τέλος με Τουρέ και Βύντρα

Στην Ομόνοια υπάρχει πίστη ότι οι ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και είναι εκτός πλάνου της τεχνικής ηγεσίας, θα βρουν νέα ποδοσφαιρική στέγη. Για τον Μπλατί Τουρέ είναι σε αναμονή ομάδες στην Κύπρο, που επιθυμούν την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού. Με την επιστροφή του στην Κύπρο αρχές της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό ουσιαστικά σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Λουκάς Βύντρα, σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί στα 36 του χρόνια να βρει ομάδα που να τον ικανοποιεί οικονομικά βάσει του συμβολαίου που διατηρεί με την Ομόνοια. Ωστόσο, με την αποζημίωση που θα λάβει από τους πράσινους στο ενδεχόμενο τερματισμού της συνεργασίας τους και σε συνδυασμό με τι θα του προσφέρει μια άλλη ομάδα, τότε είναι σε θέση να αγγίξει το ποσό που προβλέπει σήμερα το συμβόλαιο που διατηρεί με τον σύλλογο της Λευκωσίας. Γι’ αυτό και γίνεται προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και μέχρι την Παρασκευή να υπάρξει κατάληξη, προς όφελος και των δύο πλευρών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ