aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ«Πίστεψα πολύ ότι μπορούσαμε να έχουμε όφελος απέναντι στην Ομόνοια»

«Πίστεψα πολύ ότι μπορούσαμε να έχουμε όφελος απέναντι στην Ομόνοια»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Άχνας, Γιώτη Εγκωμίτη, μετά από την ήττα με 1-2 από την Ομόνοια στο Δασάκι.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ερχόταν από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και που έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να συνεχίσει να είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας και να παραμείνει εντός στόχων γιατί η Ομόνοια παραδοσιακά είναι μία μεγάλη ομάδα. Όπως είχα πει πολλές φορές, θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια και θα παλεύουμε προσπαθώντας για βαθμολογικό όφελος. Πίστεψα, ότι στο β’ μέρος και αφού καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο μέρος, πως μπορούσαμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από αυτό το ματς», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Η προσπάθεια ήταν πολύ μεγάλη. Μπήκαμε καλά στο β’ μέρος όμως πληρώσαμε ένα λάθος και δεχθήκαμε και δεύτερο γκολ. Τελικά δεν τα καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια σε ολόκληρο το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την νίκη. Εμείς σηκώνουμε κεφάλια και προχωρούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ