aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠήρε φόρα και... έρχεται η Ομόνοια

Πήρε φόρα και… έρχεται η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια (μαζί με τον ΑΠΟΕΛ) θεωρείται η κερδισμένη της αγωνιστικής μετά τη νίκη της επί της ΑΕΖ (2-0) και τις ισοπαλίες που προέκυψαν στα ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ (1-1) και του Εθνικού με τον Απόλλωνα (2-2).

Το «τριφύλλι» μείωσε τη διαφορά από τις ομάδες που προπορεύονται και πλέον, μέσα από τα ντέρμπι που ακολουθούν καλείται να δείξει τα δόντια της και να πλησιάσει αν όχι και να ξεπεράσει αντιπάλους που έχουν τον ίδιο στόχο.

Η απόσταση από την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη μειώθηκε στους τρεις βαθμούς, 47 έναντι 50 που έχει ο Απόλλων. Επίσης, η ΑΕΚ είναι στο +2 από την Ομόνοια και οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν την επόμενη αγωνιστική στην «AEK Αρένα».

Με διπλό η Ομόνοια θα υπερπηδήσει την αντίπαλό της. Ακόμη, η απόσταση από τη δεύτερη θέση είναι μόλις στους τέσσερις βαθμούς, ενώ από την κορυφή διατηρήθηκε στους εννιά βαθμούς. Η ομάδα του Κάρβερ, μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες, θα πάει με φόρα και ψυχολογία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ωστόσο προηγείται το ντέρμπι κυπέλλου με τον Απόλλωνα.

Εφόσον είναι έτοιμος ο Άρνασον, με την επιστροφή του Τουρέ και την ετοιμότητα των Κωνσταντινίδη, Κατελάρη και Φλορέσκου, η Ομόνοια θα πάει με αυξημένες επιλογές και με απαιτήσεις στη Λάρνακα. Είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών της να δείξουν ότι αξίζουν περισσότερα απ’ ό,τι έχουν πάρει μέχρι σήμερα και είναι ικανοί να υλοποιήσουν τους στόχους που έθεσε ο σύλλογος από την αρχή της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ