aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠιο πολλές οι… πράσινες «εξορμήσεις»

Πιο πολλές οι… πράσινες «εξορμήσεις»

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η Ομόνοια θα διεκδικήσει μέχρι τέλους -μαζί με την ΑΕΛ- την 4η θέση, που δίνει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι εναπομείναντες αγώνες έχουν τεράστια σημασία για το «τριφύλλι», που έχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τη βασική ανταγωνίστριά του. Οι πράσινοι θα κληθούν να δώσουν τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν μακριά από την έδρα τους, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που θα έχει μόνο ένα εκτός Τσιρείου.

Συγκεκριμένα, η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»), τον Απόλλωνα (Τσίρειο), τον ΑΠΟΕΛ (ΓΣΠ) και την ΑΕΛ (Τσίρειο), ενώ η γαλαζοκίτρινη ομάδα θα αναμετρηθεί την Κυριακή στο Τσίρειο με τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως με την Ανόρθωση («Αντώνης Παπαδόπουλος»), την ΑΕΚ και την Ομόνοια στο… σπίτι της. Παρά το δύσκολο πρόγραμμα, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι να διεκδικήσουν την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να τερματίσουν στην προνομιούχα θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ