aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠιο κοντά ο μέσος στην Ομόνοια

Πιο κοντά ο μέσος στην Ομόνοια

Κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή βρίσκεται η Ομόνοια, σύμφωνα με την οπαδική ιστοσελίδα omonoianews.com.

Aναλυτικά το δημοσίευμα:

“Σε περίοδο δεύτερης, μίνι αυτή τη φορά προετοιμασίας έχει μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Παράλληλα με τη δουλειά στα επίπεδα ετοιμότητας, Νίκος Νταμπίζας και Τζον Κάρβερ δουλεύουν και για την ενδυνάμωση ποιοτικά και ποσοτικά του ρόστερ. Έχει γραφτεί πολλές φορές πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κάνει τουλάχιστον 2+1 μεταγραφές, με τη προοπτική να αυξηθούν αν προκύψει κάποια αποχώρηση. Ο Νταμπίζας ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών με τη δήλωση του πως τον Αύγουστο μπορεί πιο εύκολα να γίνει δουλειά και αναμένουμε τις εξελίξεις.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πιο κοντά σε κατάληξη αυτή τη στιγμή βρίσκεται η υπόθεση του μέσου. Πρόκειται για όνομα το οποίο δεν έχει διαρρεύσει και το οποίο ο Νταμπίζας δουλεύει εδώ και μέρες. Εκφράζεται αισιοδοξία πως τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξει οριστική ολοκλήρωση, αν και στα μεταγραφικά θέματα όπως γνωρίζουν όλοι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Προφανώς όσο πιο γρήγορα κλείσει η υπόθεση τόσο το καλύτερο, πιο σημαντικό όμως είναι ο παίκτης να μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πέραν του μέσου η ΟΜΟΝΟΙΑ κοιτάζει και σε άλλες θέσεις. Παρότι αυτή τη στιγμή δικαιούται μόνο 2 μεταγραφές ξένων/κοινοτικών οι πληροφορίες λένε πως ίσως γίνει κίνηση για δεξιό μπακ, πλάγιο μέσο και κεντρικό αμυντικό”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ