aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠικάρισμα από τον Ντάρμπισαϊαρ και «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»! (pic)

Πικάρισμα από τον Ντάρμπισαϊαρ και «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»! (pic)

Έπαιξε στον Ολυμπιακό Πειραιώς για μικρό σχετικά διάστημα (Ιανουάριος 2009 – Άυγουστος 2010), δηλαδή ενάμισι σεζόν. Πέτυχε 11 γκολ σε 21 συμμετοχές και άσχετα αν οι ερυθρόλευκοι δεν τον θυμούνται ως έναν από τους κορυφαίους στράικερ που πέρασαν από το Λιμάνι, τον αγαπούν. Ο λόγος για τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ.

Γιατί; Επειδή εφτά σχεδόν χρόνια μετά, ακόμη δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και κυρίως αντι-Παναθηναϊκός (θυμηθείτε τον πανηγυρισμό του όταν σκόραρε στο φιλικό του περασμένου καλοκαιριού με τον Παναθηναϊκό στο ΓΣΠ).

Ο Άγγλος στράικερ, δύο μέρες μετά την ήττα του Ολυμπιακού (0-1) από τον αιώνιο αντίπαλο στη Superleague Παναθηναϊκό, θυμήθηκε σήμερα πως είναι η επέτειος ενός γκολ που πέτυχε ενάντια στο ελληνικό «τριφύλλι» πριν από εφτά χρόνια και ανήρτησε στο Instagram τη φωτογραφία και το σχόλιο που βλέπετε πιο κάτω. Ένα γκολ με το οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε 1-0.

Με αυτό τον τρόπο, ο Άγγλος φορ της Ομόνοιας, πικάρει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ενώ ένα σχόλιο που μας προκάλεσε εντύπωση είναι αυτό που του έγραψε προφανώς ένας οπαδός του Ολυμπιακού και το οποίο αναφέρει «γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα», από το γνωστό βέβαια τραγούδι του Γιώργου Λεμπέση.

This day 7 years ago . Wow time flys when your having fun #Olympiacos 1 #panathinaikos 0 ??✋?

A post shared by matthew2727 (@mattderbyshire27) on

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ