aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠήγε στην Πολωνία με επιθετικά κενά η Ομόνοια

Πήγε στην Πολωνία με επιθετικά κενά η Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο «Hotel Mistral Sports», βρίσκεται η αποστολή της Ομόνοιας, που «πέταξε» τα ξημερώματα. Εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της, με τον Χένινγκ Μπεργκ να «χτίζει» τη νέα Ομόνοια. Η αποστολή των πρασίνων θα παραμείνει στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο έως τις 28 του μήνα και θα δώσει και τέσσερα φιλικά παιχνίδια, με τις Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (18/7), Άρκα Γκντίνια (20/7), Λέχια Γκντάνσκ (24/7) και Ζάλγκιρις Κάουνας (27/7).

Παρόλο που δεν ανακοινώθηκε αλλά ούτε και υπήρξε επίσημη ενημέρωση, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Κολοβός που θα αποτελέσει παρελθόν. Επίσης, ο Ουζόχο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή το επόμενο χρονικό διάστημα.

Την ίδια ώρα, οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα γεμίσουν το ρόστερ. Παρόλο που τέθηκε ως στόχος, η υλοποίηση άλλων δυο μετεγγραφών πριν την Πολωνία, αυτός δεν υλοποιήθηκε. Ναι μεν ανακοινώθηκε ο νεαρός Νικόλας Παναγιώτου, αλλά η περίπτωση αυτή δεν έχει να κάνει με την προσπάθεια που καταβάλλεται για στελέχωση της ομάδας με λεγεωνάριους ποδοσφαιριστές.

Οι πράσινοι μετέβησαν στην Πολωνία με αρκετά επιθετικά κενά, με την αποχώρηση του Κολοβού να τους οδηγεί στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Πλέον, υπάρχουν στο ρόστερ πέντε κενές θέσεις για τον κατάλογο ξένων/κοινοτικών. Οι τρεις θα αφορούν σίγουρα σε ποδοσφαιριστές για τη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πέρα από την προσπάθεια απόκτησης εξτρέμ και επιθετικού, θα ψάξουν και για επιτελικό μέσο. Παράλληλα θα αποκτηθεί και αριστερός μπακ, ενώ η τελευταία θέση θα κριθεί αναλόγως από αδυναμίες ή κενό που θα διαπιστωθεί στην περίοδο της προετοιμασίας. Η κάλυψη θέσεων στην επίθεση επείγει, όπως και γι’ αυτή του αριστερού μπακ και όσο το δυνατό πιο νωρίς ολοκληρωθούν, τόσο το καλύτερο για τον Μπεργκ και την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ