aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠέτσας σε Κακουλλή: «Κλάψε λεβέντη μου, κλαίει και ο Λαός μαζί σου»

Πέτσας σε Κακουλλή: «Κλάψε λεβέντη μου, κλαίει και ο Λαός μαζί σου»

Συγκινημένος από τα δάκρυα του Ανδρόνικου Κακουλλή στους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δηλώνει ο Κώστας Πέτσας. Ο παλαίμαχος άσος σε ανάρτησή του σημειώνει ότι βούρκωσε μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κακουλλή

«Τούτη η φωτογραφία με έχει συγκλονίσει… μόλις την είδα βούρκωσαν τα μάτια, τα χέρια μου, τώρα που γράφω  τρέμουν.

Ανδρόνικος Κακουλλής. Ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, πλέον πρωταθλητής στην ηλικία των 20 και κάτι μέρες! Ψες δεν άντεξε, λύγισε βλέποντας την λαοθάλασσα του λάου, σήμερα αν τον ρωτήσω γιατί έκλεγε δεν θα έχει απάντηση να μου δώσει, γιατί πολύ απλά ψες μίλησε η καρδιά του η ψυχή του το κορμί, του το DNA σου!

Κλάψε λεβέντη μου γιατί τούτη είναι η Ομόνοια, τούτος είναι ο Λαός της, κλάψε λεβέντη μου για 1948 λόγους που κλαίει και ο Λαός μαζί σου. Κλάψε λεβέντη μου γιατί η Ομόνοια είναι θρησκεία, κλάψε λεβέντη μου μέχρι να έρθει η ευλογημένη μέρα που θα σε ρωτούν τι σημαίνει Ομόνοια για σένα και δεν θα μπορείς να πεις ούτε μια λέξη τα μάτια σου θα βουρκώνουν και με το δεξί σου χέρι θα δείχνεις το σημείο της καρδιάς σου. Κλάψε λεβέντη μου και μαζί σου κλαίω και εγώ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ