aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠέτσας: «Καθηγητής ο Μπεργκ. Εγκεφαλικός ο Γκόμες, γιατί όχι 11άδα ο Κακουλλής;»

Πέτσας: «Καθηγητής ο Μπεργκ. Εγκεφαλικός ο Γκόμες, γιατί όχι 11άδα ο Κακουλλής;»

Πιστός φίλαθλος της Ομόνοιας δηλώνει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, Κώστας Πέτσας, ο οποίος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Active (107.4 & 102.5) «Βάλε ένα γκολ» με τους Πανίκο Θεοδοσίου και του Ιάκωβο Κακουρή. Ο Πέτσας, κλήθηκε παράλληλα να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο κυπριακό πρωτάθλημα και τα σενάρια διακοπής ή επανέναρξης, ενώ αναφέρθηκε και στην Ομόνοια της σεζόν 2019-20, μιλώντας με τα καλύτερη λόγια για τον Μπεργκ και τους παίκτες.

Αναλυτικά τα σχετικά αποσπάσματα:

Για τους ξένους διαιτητές: «Δεν ξέρω τι θα κάνει η ΚΟΠ. Μπορούν να κάνουν το τεστ του ιού, να έχουν το έγγραφο ότι είναι καθαροί και μετά να έρχονται».

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως δεν θα παιχτεί. Το θέλω, αλλά δεν το βλέπω. Και η Ομόνοια το θέλει, και η Ανόρθωση και η ΑΕΚ. Η Ομόνοια νομίζω έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, ήταν η καλύτερη ομάδα. Ποιος αδικείται από την διακοπή; Η Ομόνοια. Κέρδισε την ΑΕΛ την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, άρα αδικείται η Ομόνοια. Πρώτα όμως πρέπει να δούμε την υγεία των παικτών, των προπονητών. Να δούμε πως θα το χειριστούμε».

Αν είναι δίκαιο για τις ομάδες που δεν θα υποβιβαστούν μετά από το σενάριο για αύξηση ομάδων: «Εγώ είναι απλώς φίλαθλος. Από αυτή την κατάσταση, όλοι ζημιώνουν. Δεν θα κερδίσει κανείς. Τι να σας πω; Αν είναι δίκαιο; Δεν είναι. Πάνω από όλα είναι η υγεία».

Για τις διαφωνίες μεταξύ των ομάδων: «Μας αρέσει να μαλώνουμε. Είναι στο DNA μας. Μέχρι να τα έβρουμε, θα δείξει… Η ομάδα μου βρίσκεται πρώτη. Όμως όλα πρέπει να υπολογιστούν».

Για τον Μπεργκ: «Καθηγητής. Έχει μια νοοτροπία… Εσφυρούσαν του που δεν έκανε αλλαγή και που τέλειωσε το παιχνίδι, έκανε την χειρονομία της αλλαγής. Ε αυτός ο οπαδός, αγάπησε τον Μπεργκ. Έκανε μια ομάδα μοντέλο, κρατά όλους τους παίκτες σε εγρήγορση και προωθεί τους μικρούς. Δεν πρέπει να έχουμε παράπονο για αυτόν τον προπονητή, προσφέρει στον Ομονοιάτη την περηφάνια που πρέπει να έχει ένας γνήσιος οπαδός. Πρέπει να μείνει στην ομάδα ο Μπεργκ».

Ποιος έχει τα χαρακτηριστικά του: «Ο Γκόμες. Είναι και εγκεφαλικός παίκτης. Οι μπαλιές του είναι απευθείας. Στήριξα τον Κούσουλο, μπορεί να παίξει οπουδήποτε. Στηρίζω τους Κύπριους».

Για το αν έχει ταλέντο η Ομόνοια: «Έχει πολλή ταλέντο. Ο Κακουλλής, ο Χαράλαμπος, ο Λοΐζου. Να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν. Αν τους αγαπήσει ο κόσμος, θα παίξουμε μπάλα. Αυτό πρέπει να έχουν υπόψη τους. Μπορεί να έχουν ευκαιρίες να παίξουν και στην ενδεκάδα. Γιατί ο Κακουλλής να μην παίξει ενδεκάδα του χρόνου; Αν ήμουν προπονητής, θα τους έβαζα. Ο Μπεργκ το προσπαθεί, το κάνει. Αυτό εννοούσα ότι έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ