aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Περιμένω πως θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

«Περιμένω πως θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Στην Λάρνακα θα πάει το Σάββατο η Ομόνοια U16 για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση με 25 βαθμούς και προμηνύεται ένα αμφίρροπο και ισοδύναμο παιχνίδι.

Στην επίσημη ιστοσελίδα μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Χρίστος Μακρυγιώργης, ο οποίος τόνισε τη δυσκολία του αγώνα και τον στόχο που είναι η νίκη: «Ξέρουμε καλά την ΑΕΚ στην οποία αγωνίζονται κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές που πέρσι ήταν συμπαίκτες μας. Είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο όπως και εμείς. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι. Δεν παίζουν ρόλο τα προηγούμενα αποτελέσματα καθώς πολλές φορές παίζουμε με μεγαλύτερους αντιπάλους σε ηλικία, κάτι που θεωρώ πως μας κάνει καλό. Εμείς στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς κάθε εβδομάδα. Περιμένω πως θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Θέλω να αγωνίζομαι όσο περισσότερες φορές γίνεται στην βασική ενδεκάδα, να παίρνω αρκετό χρόνο συμμετοχής και να βοηθώ την ομάδα μου να φτάσει ψηλά».

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ