aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠερήφανοι οι Ντάρμπισαϊρ, Μανρίκε, Ουζόχο: «Το αξίζαμε. Πάμε για περισσότερα»

Περήφανοι οι Ντάρμπισαϊρ, Μανρίκε, Ουζόχο: «Το αξίζαμε. Πάμε για περισσότερα»

Περήφανοι δηλώνουν οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας για την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς μετά την απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» εξασφάλισε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανάρτηση του Άγγλου επιθετικού, Ντάρμπισαϊρ: «Αξίζαμε την πρώτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι τόσο προνομιούχος που οδηγούσα την ομάδα κάθε εβδομάδα μπροστά στους απίστευτους φιλάθλους μας και είμαι πολύ περήφανος για τους συμπαίκτες μου αλλά και το επιτελείο που δούλεψε τόσο σκληρά για να φτάσουμε στην πρώτη θέση».

Ο τερματοφύλακας Ουζόχο, που υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας πέντε φορές, έγραψε: «Μείνετε ασφαλείς και κρατάτε αποστάσεις. Συγχαρητήρια στην οικογένεια της Ομόνοιας που τα κατάφερε. Το Τσάμπιονς Λιγκ σας περιμένει. Το αξίζετε. Πρωταθλητές της Κύπρου».

Τέλος, ο Κριστιάν Μανρίκε, ο οποίος αγωνίστηκε μόνο σε αγώνες κυπέλλου και περιμένει την ευκαιρία του, ανάρτησε το εξής: «Σας ευχαριστώ όλους που το κάνατε αυτό εφικτό. Υπάρχει πολλή δουλειά και πολλές θυσίες πίσω από αυτό. Καλές και κακές στιγμές που με έκαναν να συνεχίσω να δουλεύω ώστε να βελτιωθώ. Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν σε κάθε γήπεδο, που μας ενθάρρυναν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιο πολύ ευχαριστώ την οικογένεια μου, τους φίλους μου και τη σύντροφο μου που ήταν δίπλα μου. Αυτή είναι μόνο η αρχή, πάμε για περισσότερα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ