aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠέραν των 12.000 (νέα ανακοίνωση)

Πέραν των 12.000 (νέα ανακοίνωση)

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδειξε την πρόθεσή του από την αρχή της εβδομάδας για να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα το βράδυ της Πέμπτης και να σπρώξει την ομάδα του στην ανατροπή-πρόκριση. Μετά και τη διάθεση των εισιτηρίων οι ενδείξεις κάνουν λόγο για πέραν των 12.000 φίλων της Ομόνοιας στις εξέδρες του ΓΣΠ.

Ο κόσμος δείχνει να πιστεύει στην ομάδα, παρά την ήττα στο Ισραήλ. Η προπώληση θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο, ενώ θα ανοίξουν και τα ταμεία του σταδίου, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Η Ομόνοια με νέα ανακοίνωση της ενημερώνει σχετικά με τα εισιτήρια του αυριανού (21/07) αγώνα με αντίπαλο την Μπέιταρ.

Online Ticketing και Εκδοτήρια «Ομόνοια – PrimeTel»

Δυτική Κάτω Διάζωμα: Tα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί

Δυτική Πάνω Διάζωμα: Έχουν απομείνει μόνο κανονικά εισιτήρια

Ανατολική: Έχουν απομείνει μόνο κανονικά εισιτήρια

Βόρεια: Έχουν απομείνει μόνο κανονικά εισιτήρια

ΣΥ.ΦΙ Λεμεσού ΣΥ.ΦΙ Λάρνακας ΣΥ.ΦΙ Πάφου και Αμμόχωστος

Δυτική Κάτω Διάζωμα: Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί

Δυτική Πάνω Διάζωμα: Έχουν απομείνει κανονικά και περιορισμένος αριθμός μαθητικών

Ανατολική: Έχουν απομείνει κανονικά και περιορισμένος αριθμός μαθητικών

Βόρεια: Έχουν απομείνει κανονικά και περιορισμένος αριθμός μαθητικών

Ολοκλήρωση Προπώλησης Εισιτηρίων

Εκδοτήρια «Ομόνοια – PrimeTel»: Η προπώληση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/07), στις 13:00. Για σήμερα, Τετάρτη (20/07), τα ωράρια λειτουργίας είναι 09:00-13:00 και 15:00-18:30.

Online Ticketing: Η προπώληση ολοκληρώνεται την Πέμπτη (21/07), στις 15:00. Από τα σημεία πώλησης εισιτηρίων στις επαρχίες, η προπώληση ολοκληρώνεται σήμερα (20/07), στις 20:00.

Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 15 ευρώ, μαθητικό: 10 ευρώ και παιδικό: 2 ευρώ. Η πληρωμή των εισιτηρίων γίνεται μόνον τοις μετρητοίς. Η αρίθμηση των εισιτηρίων ισχύει κανονικά. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ