aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠελουπέσι: «Εάν βγει κάτι καλό, θα περιμένω»

Πελουπέσι: «Εάν βγει κάτι καλό, θα περιμένω»

Ο μετεγγραφικός στόχος της Ανόρθωσης Τζόι Πελουπέσι έκανε δηλώσει σε ολλανδικό Μέσο και παρουσιάζεται διατεθειμένος να περιμένει ώσπου να έρθει πρόταση, που θα τον εξιτάρει. Κάτι που επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Τιμούρ Κετσπάγια, καλού-κακού, να κοιτάζει εναλλακτικές επιλογές προκειμένου να είναι έτοιμος σε περίπτωση που ναυαγήσει το ενδεχόμενο απόκτησης του Ολλανδού μέσου.

«Ακόμα δεν είμαι βέβαιος για το μέλλον μου. Το συμβόλαιό μου με το Σέφιλντ έληξε, οπότε έχω επαφές με άλλους συλλόγους. Αυτό είναι καλό, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει πράγματι ενδιαφέρον», δήλωσε κατόπιν σχετικής ερώτησης.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι ελπίζει να βρει σύντομα ομάδα, όμως πρόσθεσε: «Εάν βγει κάτι καλό, θα περιμένω. Μιλάω ενώ και ο εκπρόσωπός μου έχει επίσης συζητήσεις. Έχω κάθε πεποίθηση ότι θα είναι εντάξει».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ολλανδία, απάντησε: «Είναι σίγουρα μια επιλογή. Θα μπορούσα να προσαρμοστώ γρήγορα. Αλλά αν κάτι όμορφο έρθει από το εξωτερικό, το σκέφτομαι επίσης προσεκτικά. Αλλά, πρέπει να ταιριάζει σε μένα. Δεν δίστασα για ένα δευτερόλεπτο με την Σέφιλντ. Όταν έρχεται κάτι όμορφο σαν αυτό, το επιλέγω».

Ωστόσο, η επιστροφή στην Ολλανδία δεν είναι η μόνη επιλογή: «Το ολλανδικό είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα για να παίξεις, οπότε αυτό είναι σίγουρα μια επιλογή. Αλλά, δεν χρειάζεται απαραίτητα να επιστρέψω στην Ολλανδία. Το όνειρό μου ήταν να παίξω ποδόσφαιρο στην Αγγλία μια μέρα και κατάφερα. Αυτό ήταν σημαντική εμπειρία. Αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ