aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Πεισμωμένος» ο Κακουλλής: «Να βοηθήσω να φτάσει η Ομόνοια εκεί…»

«Πεισμωμένος» ο Κακουλλής: «Να βοηθήσω να φτάσει η Ομόνοια εκεί…»

Την άποψή του για τη φετινή πορεία της Ομόνοιας U19, την παρουσία του στην πρώτη ομάδα, αλλά και τις σκέψεις του για το άμεσο μέλλον εξέφρασε με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα ο επιθετικός, Ανδρόνικος Κακουλλής.

«Η χρονιά δεν κατέληξε όπως θα θέλαμε λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος, όμως στη μεγαλύτερή της διάρκεια είχαμε αρκετά καλή παρουσία» ήταν το αρχικό του σχόλιο σχετικά με την παρουσία της Ομόνοιας U19 που τερμάτισε στη 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή και συμπλήρωσε: «Μάθαμε αρκετά από αυτή τη σεζόν, τα οποία πιστεύω πως θα χρησιμοποιούμε για να γίνουμε καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

Όσο για τα θετικά της χρονιάς, ο Ανδρόνικος Κακουλλής ανέφερε: «Πραγματοποιήσαμε καλή πορεία για αρκετά μεγάλη διάρκεια μέσα στη σεζόν και δείξαμε θετική εικόνα. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι προωθήθηκαν ποδοσφαιριστές στην πρώτη ομάδα και πήραν χρόνο συμμετοχής».

Για την παρουσία του στην πρώτη ομάδα σημείωσε: «Ήταν μια ωραία και χρήσιμη εμπειρία. Επιθυμία μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα. Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία, καθώς υπάρχει ταλέντο. Από πλευράς μου θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε η Ομόνοια να επανέλθει εκεί που της αρμόζει. Ελπίζω στο μέλλον οι παρουσίες νεαρών παικτών από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα να συνδυάζονται με πρωταγωνιστική πορεία και επιτυχίες».

Για την παραγωγική χρονιά που είχε φέτος και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, τόνισε: «Ένιωθα πολύ καλά φέτος, είχα θετική παρουσία σε πολλά παιχνίδια και σκόραρα αρκετά γκολ. Η βοήθεια που είχα από τους συμπαίκτες μου και από το τεχνικό επιτελείο ήταν καθοριστικής σημασίας. Η παρουσία μου στην εθνική ομάδα αποτέλεσε επιβράβευση για την προσπάθεια μου. Είναι κάτι που με χαροποίησε καθώς έδωσε την ευκαιρία να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ