aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του Αλβμπόγκε

Πάρθηκε η απόφαση για το μέλλον του Αλβμπόγκε

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μετά την προσθήκη του Μεχίας, οι τερματοφύλακες στην Ομόνοια έφθασαν τους τέσσερις αφού διατηρούν συμβόλαιο και οι Αλβμπόγκε, Παναγή και ο νεαρός Αντωνίου. Σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση να έχει η ομάδα δυο ξένους τερματοφύλακες, γι’ αυτό και η απόφαση είναι όπως αποχωρήσει από το ρόστερ ο Σουηδός τερματοφύλακας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το σίριαλ με τον Κατσαντώνη συνεχίζεται…

Παρόλο που αγωνίστηκε μερικά λεπτά με τη φανέλα της Ομόνοιας, ο έμπειρος πορτιέρο ήταν άψογος επαγγελματίας και κέρδισε την εκτίμηση όλων στον σύλλογο. Ωστόσο, αυτό που προβλημάτισε τον Γκόμεθ είναι ο τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα, γι’ αυτό και θέλησε να φέρει στην ομάδα άλλον τερματοφύλακα, που τον γνωρίζει αρκετά καλά.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πιέζει Μότα για το «μπαμ»! (αποκαλυπτικές λεπτομέρειες)

Πλέον, η απόφαση είναι όπως ο Αλβμπόγκε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε άλλη κυπριακή ομάδα αφού αποτελεί επιθυμία του Σουηδού να συνεχίσει στην Κύπρο. Εάν δεν καταστεί δυνατό, τότε οι πράσινοι αναπόφευκτα θα επιδιώξουν λύση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο τερματοφύλακα, που ως γνωστόν διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Οι Μεχίας, Παναγή και Αντωνίου θα αποτελέσουν την τριάδα τερματοφυλάκων.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Θέλει το αφρικανικό «πολυεργαλείο» της Μαγιόρκα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ